ΑΕΚ : Μαγνητική ο Μπακάκης, ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε με πρόβλημα και άρχισε θεραπεία ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική (τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία. Πολύ δύσκολα πάντως θα προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι […]

Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε με πρόβλημα και άρχισε θεραπεία ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική (τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία. Πολύ δύσκολα πάντως θα προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι το πρόβλημα του Μπακάκη δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους τραυματισμούς του στον τετρακέφαλο καθώς είναι στο άλλο πόδι και το πιθανότερο είναι πως έχει πειραχτεί τένοντας.

Από κει και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν και οι Ευθύμης Χριστόπουλους, Βένταντ Ραντόνια, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μία μέρα και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Μιτάι, Σάκχοφ και Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί