ΑΕΚ: Η Στουτγκάρδη έκανε πρόταση για τον Γκατσίνοβιτς – 8 εκατ. ζητάει η Ένωση

H«Mozzart Sport» αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη έχει κάνει πρόταση για να πάρει τον Σέρβο άσο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να ζητάει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρών για να τον παραχωρήσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα του εν λόγω σερβικού ΜΜΕ.

Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά:

«Τα καλά παιχνίδια του Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα στη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε προσφορά από τη γερμανική Στουτγάρδη, στην ΑΕΚ.

Οι Γερμανοί αναζητούν παίκτη στη θέση των «οκτώ» και πιστεύουν ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα ήταν μια καλή ενίσχυση, καθώς έχει παίξει ήδη 143 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας 3 γκολ και δίνοντας 10 ασίστ.

Ο προπονητής, Μπρούνο Λαμπάντια, θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Στουτγάρδη δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει τον Γκατσίνοβιτς ως έναν από τους βασικούς παίκτες στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο.

Η Στουτγάρδη σκόπευε να πάρει τον Γκατσίνοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες και να βάλει οψιόν αγοράς.

Από την Αθήνα ήρθε αρνητική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκεφτεί μια πώληση του Γκατσίνοβιτς, αν η Στουτγάρδη προσέφερε τουλάχιστον 8 εκατομμύρια ευρώ».

Πηγή: «Mozzart Sport», newpost, pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί