ΑΕΚ: Εκτός και ο Τσιγκρίνσκι κόντρα στον Αστέρα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/2, 19:30) τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστική της Super League Interwetten. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ, προέκυψε ακόμη ένα. Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνκσι, ο οποίος ένιωσε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (19/2) ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο. Εκτός αποστολής […]

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/2, 19:30) τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστική της Super League Interwetten. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ, προέκυψε ακόμη ένα.

Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνκσι, ο οποίος ένιωσε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (19/2) ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σιμόες, Μπακάκης, Μαχαίρας, Σάκχοφ και Γαλανόπολος. Από την άλλη, στις επιλογές του Χιμένεθ επέστρεψε ο Στράτος Σβάρνας, αλλά και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

sport 24, Photo credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί