Μαρτίνς: «Θέλουμε την νίκη»

Ξεκάθαρος για τον στόχο του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την πρόκριση ως δεύτεροι του ομίλου κάτι που σημαίνει ότι κόντρα στη Μαρσέιγ θα παίξουν διεκδικώντας την νίκη. «Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες […]

Ξεκάθαρος για τον στόχο του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την πρόκριση ως δεύτεροι του ομίλου κάτι που σημαίνει ότι κόντρα στη Μαρσέιγ θα παίξουν διεκδικώντας την νίκη.

«Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτώμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι», ανέφερε.

Ο Μαρτίνς εξήγησε στους Γάλλους δημοσιογράφους ότι ο Βαλμπουενά δεν θα αγωνιστεί παρά το γεγονός που ταξίδεψε στη Γαλλία και παραδέχθηκε πως οι επιστροφές των «Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι πολύ θετικές και μας δίνουν επιπλέον λύσεις»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για τον Ματιέ Βαλμπουενά και εάν θα αγωνιστεί καθώς βρίσκεται μαζί με την ομάδα:

«Δεν θα παίξει. Εχει έρθει μαζί μας για να υποστηρίξει την ομάδα».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς… Αν πάει για την νίκη ή την ισοπαλία:

«Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτώμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η ομάδα που κατεβαίνει για να πάρει την ισοπαλία, είναι πολύ πιθανό να ηττηθεί. Εμείς παίζουμε πάντα με στόχο τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν έχει σκοράρει ακόμα στη διοργάνωση:

«Ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Μαρσέιγ είναι τρεις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Το παιχνίδι μας με την Πόρτο κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος και από το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Πορτο-Μαρσέιγ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, εάν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ο παίκτης της γαλλικής ομάδας. Ολα τα ματς κριθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι μια εξαιρετική ομάδα και ως μια τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε αύριο. Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας και παραμένει μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, παρότι δεν εχει σκοραρει ακομα στη φετινή διοργάνωση».

Για τον Βρουσάι:

«Ο Μάριος έχει δείξει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Είναι ένας ευχάριστος… πονοκέφαλος. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όσα του ζητάμε. Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε από πέρσι, που ήταν στην Ολλανδία. Όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε πολύ καλά. Ο Μάριος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμα και στο αυριανό παιχνίδι».

Για την επιστροφή των Χολέμπας-Ελ Αραμπί:

«Η επιστροφή των Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι πολύ θετικές και μας δίνουν επιπλέον λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο εκτελεστής μας. Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι σημαντική η επιστροφή του. Οπως επίσης και του Χολέμπας».

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί