Σε μια σημαντική επένδυση για το μέλλον του έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Η μεταγραφή θα κοστίσει ένα ποσό μεταξύ 50-100 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ομάδα των Σερρών θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Αποστολόπουλος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και κλείνει στις […]

Σε μια σημαντική επένδυση για το μέλλον του έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Η μεταγραφή θα κοστίσει ένα ποσό μεταξύ 50-100 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ομάδα των Σερρών θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Αποστολόπουλος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και κλείνει στις 11 Δεκεμβρίου τα 18. Τον ποδοσφαιριστή είχε στο στόχαστρό του και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η ολλανδική Βίλεμ (είχε ταξιδέψει τον Φλεβάρη στην Ολλανδία αλλά η υπόθεση «πάγωσε» λόγω της πανδημίας), ωστόσο οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον κλείσουν. Πιθανότατα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ακαδημία του Πανσερραϊκού είχε αναδειχθεί και ο Τσιμίκας, που είναι βασικό αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό και περιζήτητος στην διεθνή αγορά. Μάλιστα οι δύο τους εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ, αυτό του Πασχάλη Τουντούρη.

Ο Αποστολόπουλος είχε φέτος τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί