Αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί από τη Σπάρτη

Αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί από τη Σπάρτη

Το περιθώριο των Λακώνων για να αποφύγουν την ποινή.

Σε εφαρμογή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για αφαίρεση 6 βαθμών από τη Σπάρτη, λόγω οφειλών στους Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη προχώρησε η Football League. Οι Λάκωνες δεν ήρθαν σε συμφωνία με τους δύο παίκτες στο χρονικό περιθώριο που τους έδινε η σχετική απόφαση.

Η Σπάρτη έχει ακόμα ένα χρονικό περιθώριο πέντε ημερών να εξοφλήσει τους δύο ποδοσφαιριστές ή να έρθει σε συμφωνία μαζί τους. Αν το καταφέρει αυτό ως τις 13/11, τότε θα της επιστραφούν οι βαθμοί, αλλιώς η ποινή θα διατηρηθεί.

Αναλυτικά η απόφαση της Football League:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 101/2018 & 103/2018 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Δευτέρα 29/10/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών μέχρι την 13-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

onsports.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...