Ο Μολδαβός αριστερός μπακ ήρθε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και λίγο μετά τις 19:30 ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Ο διεθνής άσος, που αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και πλέον ανήκει και επίσημα στους Πειραιώτες, με την άφιξή του στο μεγάλο λιμάνι να δίνει μια ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του 22χρονου μπακ και η διοίκηση του συλλόγου μετά από μία μεγάλη μάχη, κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μολδαβός μάλιστα έδιεξαν ότι ο νεαρός μπακ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί.
Μετά την ολοκλήρωση του τυπικού κομματιού της μεταγραφής του στους πρωταθλητές, ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και γνώρισε από κοντά τον Μαρτίνς, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες, χωρίς όμως να προπονηθεί, αφού νωρίτερα είχε περάσει από εργομετρικά.
Δείτε το… τιτίβισμα:
Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ καλώς όρισες, στον Ολυμπιακό! / Welcome to Olympiacos Oleg Reabciuk! 🔴⚪
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 1, 2021
#Olympiacos #Transfer #Welcome #OlegReabciuk #WelcomeOlegReabciuk #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/pBvcnIJbBM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή