17χρονη: «Ο Σεμέδο μου έδωσε ένα αρκουδάκι της κόρης του και μου είπε πως δεν έγινε κάτι» – Δικηγόρος Σεμέδο: «Δεν θα αναλάμβανα, αν δεν ήμουν σίγουρη»

Μέρος της κατάθεσης της 17χρονης στην Αστυνομία για την υπόθεση Σεμέδο μετέδωσε το Star.

Σε αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων η ανήλικη:

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”», φέρεται να είπε η ανήλικη στις αρχές, σύμφωνα με το STAR.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει για την καταγγελία της 17χρονης.

«Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο», αναφέρει η 17χρονη στην καταγγελία.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε και η συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Μαριζάνα Κίκιρη, τονίζοντας ότι δεν θα αναλάμβανε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αν δεν πίστευε ακράδαντα ότι ο Πορτογάλος είναι αθώος.

«Ο κύριος Σεμέδο μου είπε ότι είναι αθώος, επιβεβαίωσε πάλι αυτό που είπε από την πρώτη στιγμή, ότι είναι αθώος και δεν δέχεται καμία από τις κατηγορίες που είναι εις βάρος του».

Για το επιχείρημα του Σεμέδο«Ο εντολέας μου δεν έχει απολογηθεί ακόμη και βεβαίως δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της δικογραφίας. Σας μιλάω με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θα αναλάμβανα μια υπόθεση τέτοια, με τέτοια κατηγορία, εάν δεν ήμουν πεπεισμένη από τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι πρόκειται για την αθωότητα του συγκεκριμένου κατηγορούμενου. Τα ίδια τα στοιχεία της δικογραφίας καταρρίπτουν την κατηγορία. Αυτό έχω να πω σε αυτή τη φάση. Δεν μπορώ υποθετικά να κάνω σενάρια για ποιο λόγο έγινε αυτή η καταγγελία, όμως αυτό που σας λέω και το οποίο θα αποδειχθεί και την Πέμπτη (2/9) ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, είναι ότι από τα ίδια τα στοιχεία, αποδεικνύεται η αθωότητά του».

Για τα όσα είπε ο Σεμέδο το πρωί, ότι όλα συμβαίνουν επειδή είναι ποδοσφαιριστής«Συμμερίζομαι την άποψή του, αλλά ως συνήγορος υπεράσπισης, οφείλω να ακολουθώ τα στοιχεία. Και τα στοιχεία είναι υπέρ του».

Για τους σκοπούς της καταγγελίας από τη 17χρονη:«Σας λέω ότι δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, και ούτε μπορώ υποθετικά να κάνω υποθέσεις και συνειρμούς. Αφήνω σε εσάς και σε όλους που μας ακούν, να κάνουν τις δικές τους σκέψεις. Και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί