Ηεταιρία Mojo Vision αποκάλυψε πρόσφατα ότι ετοιμάζει τους φακούς επαφής του μέλλοντος, έτσι όπως τους έχουμε γνωρίσει σε ταινίες και σειρές επιστημονικής φαντασίας. Οι «Mojo Lens» δεν θα θυμίζουν σε τίποτα ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα, καθώς θα προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα από τη βελτίωση της όρασης για να φτάσουν σε αυτό του… Minority Report και μίας sci-fi πραγματικότητας.
Τα ‘Mojo Lens’ θα δίνουν την ευκαιρία στον χρήστη να βλέπει την ώρα, την ημερομηνία και τον καιρό. Μάλιστα οι δημιουργοί των εν λόγω φακών υπόσχονται ακόμη και… μουσική.
Η δρ. Ashley Tusan, επικεφαλής του Project τόνισε ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά για την ασφάλεια του ματιού του χρήστη.
(Ethnos – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβερνητικά στελέχη για τις σημερινές αναφορές του Κώστα Καραμανλή
- Παρέμβαση Καραμανλή: Τι δήλωσε για θεσμούς και Δικαιοσύνη
- Γλυφάδα: Το διαδραστικό σιντριβάνι στην Τερψιθέα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους – Δείτε εικόνες
- Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα τα «λούζονται» και άλλοι! Σε κρίσιμο σημείο η Γαλλία και όχι μόνο
- Η άσκηση Green Bridge 2025 πραγματοποιήθηκε στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας και της Ελλάδας
- N. Κακλαμάνης στην εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη: «Σύμβολο ισότητας, έφερε ηχηρή επανάσταση…»
- Απάτη “μαμούθ” σε βάρος του ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ρούχων: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά – 6 συλλήψεις, vid
- Σε διακοπές ρεύματος στην Ουκρανία αναγκάζεται το Κίεβο
- Άναυδη οικογένεια στο Τέξας! Έπεσε στο αγρόκτημά τους τεράστιος εξοπλισμός της NASA, vid
- ΝΑΤΟ: Το Βίλνιους ξεπερνά το όριο του 5% του ΑΕΠ για την άμυνα – Πού οδηγούνται τα κράτη του Βορρά;