• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Βγαίνουμε online, μαζί»: 6 χρήσιμα βίντεο από το Papaki που κάνουν την ψηφιακή ζωή ευκολότερη

«Βγαίνουμε online, μαζί»: 6 χρήσιμα βίντεο από το Papaki που κάνουν την ψηφιακή ζωή ευκολότερη

Συμβουλές και χρήσιμα βίντεο που θα κάνουν την ψηφιακή μας ζωή ευκολότερη.

Πώς να ξεκινήσω ένα eshop για την επιχείρησή μου;», «Πώς λειτουργεί η τηλεργασία;», «Πώς να προωθήσω το website μου online;»: Αυτές και άλλες ερωτήσεις απαντούν τα νέα βίντεο του Papaki, του κορυφαίου καταχωρητή domain και digital enabler της χώρας.

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα, το Papaki δημιούργησε το «Βγαίνουμε online, μαζί». Εκτός από χρήσιμα άρθρα, άτομα από την ομάδα αλλά και φίλοι του Papaki ετοίμασαν μικρά, homemade βίντεο με πρακτικές συμβουλές για να ξεκινήσει ο καθένας το ψηφιακό του ταξίδι.

Tip 1ο: Πώς μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας

Έχετε ιστοσελίδα ή eshop αλλά δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε τους πελάτες σας; Στο παρακάτω βίντεο η Θάλεια Μηλιάκη, Digital marketing manager στο Papaki, δίνει πρακτικές συμβουλές ώστε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας. Το Papaki πρόσφατα παρουσίασε την Pixida, ένα εύχρηστο εργαλείο Digital Marketing, που σας κατευθύνει με συγκεκριμένα βήματα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να ανέβετε ψηλότερα στις αναζητήσεις της Google.

Tip 2ο: Πώς να κάνετε τη δουλειά από το σπίτι ευκολότερη

Η τηλεργασία είναι κάτι πρωτόγνωρο για πολλούς από εμάς και θεωρείται μία προσωρινή λύση μέχρι να επιστρέψουμε ξανά στην κανονικότητα. Στο Papaki όμως αυτή είναι η καθημερινότητα. Εδώ και χρόνια, το Papaki αξιοποιεί την τηλεργασία, και ο Νίκος Θεοδοσάκης, Training & Development Specialist από την ομάδα HR, δίνει συμβουλές για τον τρόπο που αυτή μπορεί να γίνει αποτελεσματικά.

Tip 3ο: Πώς να φτιάξετε ένα eshop για την επιχείρησή σας

Είναι λογικό να φαίνεται σε κάποιον «βουνό» η διαδικασία του να δημιουργήσει ένα eshop. Ερωτήματα όπως: «Πώς μπορώ να ξεκινήσω το eShop μου;», «Ποια προϊόντα να βάλω;», «Μπορώ να εξασφαλίσω την ασφάλεια των πληρωμών για τους πελάτες μου;» είναι εύλογα, όμως με το Website Builder του Papaki αλλά και με το WooCommerce, μπορείτε να κάνετε εύκολα τα πρώτα σας βήματα σε αυτό το πεδίο. Αν όλα αυτά δεν σας είναι ιδιαίτερα κατανοητά, τότε δείτε το βίντεο της Μαριάννας Σιούτη, Chief Product Officer του Papaki, και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Play Tip 4ο: Τα πρώτα βήματα για να φτιάξετε ένα site

Πήρατε την απόφαση να ξεκινήσετε το site σας. Πώς όμως κάνετε τα πρώτα βήματα και ποιες ακριβώς είναι οι πρώτες σας κινήσεις; Τι είναι το domain name και τι το hosting; Ο Βύρωνας Καβαλίνης, από την ομάδα Sales του Papaki, εξηγεί πολύ απλά και συνοπτικά τη διαδρομή που ακολουθείτε για να βγείτε online.

Και ακόμη…

Δυο ακόμη φίλοι και συνεργάτες του Papaki μοιράζονται τις εμπειρίες και συμβουλές τους. Η νέα πραγματικότητα έρχεται με αρκετό στρες, φόβο και σίγουρα πολλές αλλαγές. Πώς όμως μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με λιγότερο στρες; Η ψυχολόγος, MSc, Mαρία Ζερίτη μας δίνει κάποια tips. Τέλος, η ιδιοκτήτρια του cakemyday.gr, Όλγα Ατματζίδου, περιγράφει το ψηφιακό ταξίδι της για να βγάλει την επιχείρηση της online, μέσα από το Papaki.

lifo/ Photo unsplash