UFO: Τι ετοιμάζονται να πουν ΑΥΡΙΟ στο Κογκρέσο!!! «Τελειώσαμε με τις συγκαλύψεις»

Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα εντοπίζονται τόσο συχνά που αποτελούν «κοινό μυστικό» μεταξύ των πιλότων μαχητικών των ΗΠΑ, πρόκειται να πουν αύριο στο Κογκρέσο πληροφοριοδότες.

Τρεις υψηλόβαθμοι βετεράνοι της Πολεμικής Αεροπορίας και των Πληροφοριών θα καταθέσουν, ενόρκως, για τις γνώσεις τους από πρώτο χέρι για τα UFO σε μια πρώτη ακρόαση στο DC .

Ο υπολοχαγός Ryan Graves, πρώην πιλότος F-18 με πάνω από μια δεκαετία υπηρεσίας στο Ναυτικό των ΗΠΑ, θα καταθέσει ότι η μοίρα του εντόπισε τακτικά άγνωστα σκάφη ενώ βρίσκονταν στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια το 2014 .

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Graves θα πει ότι ενώ τα περισσότερα σκάφη εντοπίστηκαν στα ραντάρ, τα είδαν και πιλότοι «περιστασιακά από κοντά» με τα μάτια τους. Ο υπολοχαγός Γκρέιβς θα πει ότι αυτά έγιναν τόσο κοινά που, «με την πάροδο του χρόνου, οι θεάσεις UAP  (Unidentified Aerial Phenomena) έγιναν κοινό μυστικό μεταξύ των πληρωμάτων μας».


Σε μια συνάντηση από κοντά, δύο αεροπλάνα αναγκάστηκαν να παρεκκλίνουν της πορείας τους για να αποφύγουν να χτυπήσουν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με «σκούρο γκρι κύβο μέσα σε μια διαφανή σφαίρα», το οποίο στεκόταν «ακίνητο ενάντια στον άνεμο».

Μαζί με τη μαρτυρία από τον Γκρέιβς, το Κογκρέσο θα ακούσει από πρώτο χέρι αναφορές από τον βετεράνο πιλότο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Διοικητή Ντέιβιντ Φρέιβορ, μάρτυρα του UFO του Nimitz «Tic Tac» το 2004 .

Ο βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους – του οποίου οι αξιοθαύμαστοι ισχυρισμοί για ένα παράνομο πρόγραμμα ανάκτησης συντριβής UFO που λειτουργεί εντός του διαβαθμισμένου κόσμου δημοσιοποιήθηκαν τον Ιούνιο – θα καταθέσει επίσης ενόρκως.

Θυμηθείτε οπωσδήποτε εδώ: «Δεν είμαστε μόνοι»!!! Χαμός με τα UFO, θέλουν να ενώσουν τον κόσμο υπό το αφήγημα των εξωγήινων

Η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής επιβλέπει την ακρόαση που ορίστηκε για τις 10 π.μ. ET.

Ο εκπρόσωπος Tim Burchett (R-Tenn), ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής, δήλωσε:

«Οι γραφειοκράτες του Πενταγώνου και της Ουάσιγκτον έχουν κρατήσει αυτές τις πληροφορίες κρυφές για δεκαετίες, και τελικά θα ρίξουμε λίγο φως σε αυτές.

«Φέρνουμε αξιόπιστους μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν δημόσια, επειδή ο αμερικανικός λαός αξίζει την αλήθεια. Τελειώσαμε με τις συγκαλύψεις ».

Ο βουλευτής είπε στο podcast του Event Horizon αυτόν τον μήνα ότι «ασχολούμασταν [με κυβερνητικές συγκαλύψεις] από το 1947, πιθανότατα από το 1897 περίπου στη συντριβή των UFO στο Aurora Texas.

«Μπορούν [τα εξωγήινα σκάφη] να ταξιδέψουν έτη φωτός ή με τις ταχύτητες που έχουμε δει να αψηφούν τη φυσική όπως την ξέρουμε», είπε ο Burchett κατά τη διάρκεια του podcast.

«Μπορούν να πετάξουν κάτω από το νερό και δεν δείχνουν ίχνος θερμότητας».

Συνέχισε να εξηγεί ότι αν αυτά τα απόκοσμα όντα έχουν τεχνολογία σε αντίθεση με οτιδήποτε γνωρίζουμε στη Γη, τότε «θα μπορούσαν» να μας «μετατρέψουν σε μπρικέτα από κάρβουνο».

«Δεν μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε», συνέχισε ο βουλευτής. «Δεν θα μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε αν το θέλαμε. Γι’ αυτό δεν νομίζω ότι αποτελούν απειλή για εμάς, αλλιώς θα ήταν ήδη ».

Οι δηλώσεις φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είχε πει ο Grusch ότι οι ΗΠΑ διέθεταν ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα ανάκτησης UFO για δεκαετίες – και ορισμένες από τις «μη ανθρώπινη νοημοσύνη» που ανακαλύφθηκαν είναι κακόβουλες και έχουν σκοτώσει ακόμη και ανθρώπους.

Ο Grusch είναι ένας παρασημoφωρημένος αξιωματικός μάχης που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν που συνέχισε να εργάζεται για την Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών (NGA) και το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (NRO).

Ο Burchett θα ηγηθεί της ανοιχτής ακρόασης UFO την Τετάρτη, η οποία είπε ότι έχει υπονομευτεί ενεργά από τις προσπάθειες τόσο του Πενταγώνου όσο και της Κοινότητας Πληροφοριών των ΗΠΑ να «μπλοκάρουν συνεχώς τα πράγματα».

«Θα είναι η μεγαλύτερη παράσταση στην πόλη, ωστόσο», είπε ο Burchett.

Η εκπρόσωπος Anna Paulina Luna (R-Fla.), επίσης μέλος της Επιτροπής Εποπτείας, δήλωσε: «Το status quo από την πλευρά της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν να αφήσει το αμερικανικό κοινό στο σκοτάδι σχετικά με πληροφορίες σχετικά με UAP, να αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που παρουσιάζονται από πληροφοριοδότες, αποφύγετε τις ανησυχίες των Αμερικανών σχετικά με τις πιθανές απειλές που θέτουν τα UAP για την εθνική μας ασφάλεια και τη δημόσια ασφάλεια.

«Αν οι τελευταίοι μήνες μου έμαθαν κάτι, είναι ότι αυτό είναι ένα θέμα που έχει σημασία για τους Αμερικανούς.

Επηρεάζει επίσης τη διαφάνεια και τη λογοδοσία που υποτίθεται ότι παρέχει η κυβέρνησή μας στους ανθρώπους που εξυπηρετεί. Ανυπομονώ να φέρω αυτό το θέμα στο φως».

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί