Νεαροί μηχανικοί σε μια κινεζική εταιρεία τεχνολογίας που ονομάζεται HTX Studio κατασκεύασαν ένα μικροσκοπικό, περιστρεφόμενο ρομπότ που μπορεί να εκτοξεύσει κομμάτια τσίχλας κατευθείαν στο στόμα σας.
Σε ένα βίντεο που έκανε τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, ένας από τους μηχανικούς της εταιρείας φαίνεται να ενεργοποιεί την ικανότητα του ρομπότ απλά ανοίγοντας το στόμα του διάπλατα.
A Gum Firing Robot?!
— Mario Nawfal (@MarioNawfal) March 26, 2025
For the person who has everythingpic.twitter.com/PcaUYTfGUA
“Αυτό είναι το ρομπότ μας που εκτοξεύει τσίχλες” , λέει μια φωνή. «Παρακολουθεί το στόμα σου και πυροβολεί με τσίχλα όταν ανοίγεις το στόμα σου».
«Τοποθετήστε τον σε ένα τραπέζι και οι συνάδελφοι που περνούν μπορούν να πάρουν μια τσίχλα ανοίγοντας το στόμα τους», προσθέτει η φωνή. «Κάνει ακόμη και βολές μεγάλων αποστάσεων για πλάκα».
Το ρομπότ εκτοξεύει τσίχλες με εκπληκτικό βαθμό ακρίβειας και ταχύτητας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, μπορεί ακόμη και να χτυπήσει ένα κομμάτι τσίχλας στον αέρα με ένα δεύτερο κομμάτι.
Ένας άλλος χρήστης επεσήμανε τον πιθανό κίνδυνο να αντιδράσει ένα ρομπότ όταν ανοίγεις απλά το στόμα σου.
«Ακόμη κι αν ανοίξεις το στόμα σου επειδή λαχάνιασες, αυτό το πράγμα συνεχίζει να ρίχνει κομμάτια τσίχλας μέσα του», είπε ένας άλλος χρήστης .
«Φοβάμαι ότι θα το αγόραζα αμέσως», παραδέχτηκε ένας χρήστης του Reddit .
Άλλοι ανησυχούσαν πολύ περισσότερο για τη χρήση παρόμοιας τεχνολογίας για τη ρίψη θανατηφόρων βλημάτων αντί για κομμάτια τσίχλας.
“Εάν μπορούν να το εφαρμόσουν αυτό στην εκτόξευση τσίχλας, μπορούν να το εφαρμόσουν σε [κλειστά οπλικά συστήματα] ή τεχνολογία αντι-drone@, έγραψε ένας χρήστης .
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Κυρανάκης: Η ATH.ENA CARD για όλα τα ΜΜΜ της Αθήνας, εύκολα και γρήγορα στο κινητό σου
- Πρωταθλητής η Ελλάδα στη μείωση της φοροδιαφυγής – Κάτω από 10% το «κενό» ΦΠΑ το 2024 – Μείωση 55% σε μια 5ετία
- GRITA 2: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τις έρευνες βυθού της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Ιταλίας
- Παράτησε την δουλειά της και περπάτησε μόνη της 5.700 χιλιόμετρα σε όλη την Αμερική, vid
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα αδικήματα που προσάπτει η Ευρωπαία Εισαγγελέας στους κατηγορούμενους από την Κρήτη
- Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 28χρονο αλλοδαπό για απόπειρα ληστείας και ναρκωτικά
- Δυστοπικό σενάριο με συγκρούσεις ρομπότ και απογοητευμένων ανθρώπων στους δρόμους της Ευρώπης
- Οικονομική διπλωματία: 760 δράσεις σε 70 χώρες προωθεί η Ελλάδα το 2026 με μπαράζ εξωστρέφειας
- Το τραγούδι των ’80s που μπήκε ξανά στα charts λόγω της σειράς Stranger Things! vid
- Γρεβενά: Εξιχνιάστηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, κλοπή τιμαλφών από μοναστήρι – Δύο αλλοδαποί δράστες









