• Αρχική
  • Άρθρα
  • Window Swap, η αλλιώς… πώς να αλλάξεις τη θέα του σπιτιού σου με ένα κλικ (Video)

Window Swap, η αλλιώς… πώς να αλλάξεις τη θέα του σπιτιού σου με ένα κλικ (Video)

Τι θα λέγατε να μπορούσατε να ταξιδέψετε σε σπίτια σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε βήμα από τη θέση σας;

Ανεξάρτητα από το πόσο άνετος ή εξαιρετικά οργανωμένος είναι ο χώρος εργασίας ή αναπαυτική η καρέκλα σας, υπάρχει κάτι που ό,τι και να κάνετε δεν μπορεί να αλλάξει.

Αυτό είναι φυσικά η θέα από το παράθυρο του γραφείου σας.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν έχουν καν παράθυρο στον χώρο εργασίας τους ή και στο σπίτι τους ακόμα.

Μην στεναχωριέστε. Υπάρχει ένα site που σας δίνει τη δυνατότητα να χαζέψετε ανά πάσα στιγμή μια διαφορετική θέα από το μπαλκόνι.

Το Window Swap είναι ένας απλός και όμορφος ιστότοπος που σας δίνει τη δυνατότητα να «δανειστείτε» τη θέα κάποιου άλλου οπουδήποτε στον κόσμο.

Χρήστες από κάθε γωνιά του πλανήτη αναρτούν βίντεο από τα παράθυρά τους κι έτσι μπορεί κανείς να επιλέξει το «φόντο» με το οποίο θα περάσει τη μέρα του.

Μερικά βίντεο έχουν καθαρή θέα στο βουνό τη θάλασσα ή την πόλη. Άλλοι ένα απλό παράθυρο σε κάποιο δρομάκι ή μια γωνιά του μπαλκονιού τους.

Κάπου κάπου κανείς θα πετύχει κάποιο ζωάκι να αράζει ή θα ακούσει φωνές παιδιών στο βάθος ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που προσφέρουν θέα συνοδεία μουσικής.


Με πληροφορίες από sputnik/photo unsplash