• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το γεγονός που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα ξέρετε: Μπορεί το «μυαλό» να επιβληθεί στην ύλη; (BINTEO)

Το γεγονός που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα ξέρετε: Μπορεί το «μυαλό» να επιβληθεί στην ύλη; (BINTEO)

Η νοοτροπία του δυτικού κόσμου είναι βασισμένη στον υλισμό.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με το ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας, κάτι που ήταν γνωστό στην αρχαιότητα και αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης για πολλούς λαούς σε παγκόσμια κλίμακα.

Ακόμη και οι θρησκείες, που υποτίθεται θέλουν να φέρουν σε επαφή κάποιον με τον λεγόμενο πνευματικό κόσμο, αποτυγχάνουν οικτρά, αφού το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν μια σειρά από κανόνες, που οδηγούν τον κόσμο, σε ανούσιες τυπολατρικές διαδικασίες, μακριά από την φωτεινή αλήθεια, μακριά από τον Δημιουργό.

Μέσα σε όλα όσα μας έχουν διδάξει από μικρούς, είναι το τι είναι και πως επιτυγχάνεται η λεγόμενη θεραπεία μιας ασθένειας από την οποία κάποιος έχει προσβληθεί. Μας λένε λοιπόν ότι για να θεραπευτείς, πρέπει να πάρεις κάποιο χημικό φάρμακο, το οποίο έχει μελετηθεί και αποδειχθεί ότι…σε κάνει καλά. Ωστόσο, σχεδόν ποτέ δεν μας λένε για τις πολυάριθμες παρενέργειες που έχουν στον οργανισμό μας αυτές οι χημικές ουσίες.

Εν τέλει η χημική/συμβατική ιατρική μπορεί να είναι το καθιερωμένο αυτή τη στιγμή μη χείρον βέλτιστον όμως δεν είναι κάτι το επιτυχημένο, γιατί αν ήταν, τότε κανείς δεν θα πέθαινε από καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες, ούτε κάποιος συγγενής ασθενούς, θα άκουγε τη φράση «οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο, λυπούμαστε».

Σίγουρα, υπάρχουν και οι θεραπείες της «παλιάς σχολής», που χρησιμοποιούν βότανα, όμως ακόμη κι αυτές δεν μπορούν να πετύχουν τη θεραπεία του καρκίνου για παράδειγμα. Το χειρότερο είναι ότι όπως είμαστε «βυθισμένοι» στην ύλιστική μονολιθική νοοτροπία, δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε το ότι μπορεί να υπάρχουν τρόποι θεραπείας, που δεν απαιτούν ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο.

Αυτό για τους περισσότερους είναι κάτι αδιανόητο, μπορεί όμως να συμβεί;

Για να απαντήσουμε σε αυτό το υποθετικό ερώτημα, θα πρέπει να ανατρέξουμε σε πληροφορίες που προέρχονται από την αρχαιότητα και δίνουν μια εντελώς διαφορετική οπτική του κόσμου γύρω μας.

Για παράδειγμα, ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι ένα συναίσθημα, μια σκέψη μας, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα μέσα στο σώμα μας, τα οποία επεκτείνονται έξω από αυτό σε αρκετή απόσταση. Τέτοια συναισθήματα, όπως η αγάπη, ο θυμός, το μίσος, σύμφωνα με αποδεδειγμένα πειράματα μπορούν να αλλάζουν τη μοριακή δομή του νερού, με έναν τρόπο που η συμβατική επιστήμη δεν θέλει να αποδεχθεί.

Ως εκ τούτου, μιλάει αποκλειστικά για το “θαυμαστόν” του νερού, και ΌΧΙ για το “θαυμαστόν” των συναισθημάτων μας, που ΑΛΛΑΖΟΥΝ τη μοριακή δομή του νερού. Αυτό, επειδή είναι κάτι άγνωστο στους περισσοτέρους θα μπορούσε κάποιος να το ονομάσει «θαύμα».


Μόνο που, δεν είναι θαύμα, κάτι δηλαδή που εμπεριέχει κάτι υπερφυσικό και εξωπραγματικό, αλλά είναι επιστήμη λένε ορισμένοι. Θαύμα το ονομάζουν εκείνοι που δεν γνωρίζουν ή δεν κατανοούν την διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται το όποιο «εξωπραγματικό» περιστατικό δείχνει να παραβαίνει τους νόμους της φύσης. Αν κάποιος την κατανοεί, τότε θα μπορούσε να ονομαστεί ακόμη και τεχνολογία. Καταλαβαίνετε πως δεν μιλάμε για κάτι το απόκοσμο.

Μπορούμε επομένως να παρέμβουμε και να αλλάξουμε την υλική πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε και να πετύχουμε αυτό που λέμε «θαύμα;» Υπάρχουν ενδείξεις πως ναι. Μια εξ αυτών είναι το παρακάτω περιστατικό, που αφορά μια ασθενή που έπασχε από καρκίνο και οι δυτικοί ιατροί την είχαν «ξεγραμμένη».

Η γυναίκα μετά από πολλά, απελπισμένη πήγε στην Κίνα, σε μια κλινική που δεν ακολουθείται η συμβατική ιατρική, με σκοπό να γίνει καλά και μαντέψτε! Έγινε καλά! Πως; 3 γιατροί κάθισαν μαζί της σε έναν θάλαμο και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο παρακάτω βίντεο, δημιούργησαν μέσα τους το συναίσθημα πως η γυναίκα ήταν ήδη θεραπευμένη. Το «οραματίστηκαν» θα έλεγε κανείς. Το πίστεψαν σαν να το ζούσαν και λέγοντας μια συγκεκριμένη φράση («έχει ήδη γίνει»), πέτυχαν, αυτό που κάποιος θα έλεγε «θαύμα». Μάλιστα όπως τονίζεται, η φράση που χρησιμοποίησαν θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη, ενώ η όλη διαδικασία δεν αποτελεί κάποιου είδους…μαγικό τελετουργικό, αλλά κάτι καθαρά επιστημονικό.

Η μέθοδος με την οποία το πέτυχαν λίγη σημασία έχει, αφού όλοι όσοι κάνουν τέτοιες σκέψεις και τέτοιες έρευνες τις κάνουν με λίγα κονδύλια και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δυστυχώς η επίσημη επιστήμη, δεν έχει κάνει έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε ακόμη βαθιά στο σκοτάδι.

Μπορεί επομένως το «μυαλό» να επιβληθεί στην ύλη και να θεραπεύσει κάποιον από μια ασθένεια; Η απάντηση όπως φαίνεται είναι «ναι», και αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό που το αποδεικνύει.

Θυμίζουμε, ότι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε ότι αν κάποιος έχει πίστη ως κόκκο άμμου, μπορεί να μετακινήσει ακόμη και βουνά! Μπορεί να παρέμβει δηλαδή σε αυτόν τον ψεύτικο εικονικό κόσμο στον οποίο μας αποκάλυψε ότι ζούμε και να τον αλλάξει. Το ίδιο έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί με κορυφαίο εξ αυτών τον Σωκράτη.

Πως όμως κάποιος θα κάνει τέτοιες σκέψεις όταν δεν γνωρίζει που βρίσκεται; Μας έκρυψαν την αρχαία γνώση και μας έδωσαν κάτι που μας κρατά σκλαβωμένους, γεμάτο άγχη και προβλήματα. Όποιον προσπάθησε να ανοίξει την «πόρτα» που οδηγεί στην πραγματική επιστήμη που μπορεί να ευεργετήσει και να αφυπνίσει την ανθρωπότητα, όπως ο Βίλχελμ Ραϊχ και ο Τέσλα, τον σκότωσαν ή καλύτερα τον δολοφόνησαν.

Να θυμίσουμε επ’ευκαιρίας πως, ο μεγαλύτερος εφευρέτης όλων των εποχών, ο Νίκολα Τέσλα είχε πει: «Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε με όρους ενέργειας, συχνοτήτων και δονήσεων». Καταλαβαίνετε επομένως, πόσο ΜΑΚΡΙΑ είναι η συμβατική επιστήμη από την αλήθεια!

Το σίγουρο είναι ένα: Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε και πολλά περισσότερα που οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου θέλουν να κρατήσουν μυστικά.

Σημαντική διευκρίνηση: Εννοείται πως το παρακάτω βίντεο δεν περιέχει κάποια “μυστικη θεραπεία” ή κάτι παρόμοιο, μας δείχνει όμως μια ΑΛΛΗ οπτική του κόσμου μας.

Μάλιστα προς το τέλος αναφέρεται στο ΑΙΘΕΡΙΚΟ πεδίο και συνδέει τις σκέψεις που αναφέραμε παραπάνω με την ύπαρξή του. Θυμίζουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές έθαψαν την ύπαρξη του Αιθέρα, λίγο πριν ξεκινήσουν να προάγουν τον λεγόμενο σήμερα δυτικό τρόπο σκέψης, δηλαδή την υλιστική νοοτροπία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο σαν μια αφορμή για σκέψεις.

(φώτο: Pexels)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.