Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο, Microsoft – Ρωσίας;

Ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ,

δήλωσε ότι οι Ρώσοι χάκερ, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, όλη την αμερικανική πολιτική σκηνή και όχι μόνο.

Ο ίδιος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι οι Ρώσοι χάκερ που χρησιμοποιούν το όνομα Fancy Bear, είναι αυτοί που στοχοποίησαν τους υποψηφίους των μεγάλων κομμάτων στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, την περασμένη άνοιξη.

Σχόλιο: Η Microsoft γνωρίζει τι συμβαίνει με τις Γαλλικές εκλογές ή απλά της έδωσαν πληροφορίες οι Γάλλοι; Έχει δηλαδή πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σε όλο τον πλανήτη; Οι κακές γλώσσες θα μπορούσαν να πουν, ότι η Microsoft , ελέγχει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Η απάντηση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών

Οι Ρώσοι καταδίκασαν τις κατηγορίες της Microsoft και δηλώνουν αθώοι. Το Ρωσικό ΥΠΕΞ, θεωρεί ότι η Microsoft, έχει στοχοποιήσει την ρωσική κυβέρνηση και ότι έχει ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών.

Η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ

Είναι λυπηρό που μια πολυεθνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στη ρωσική αγορά τόσο πολύ καιρό, τόσο ενεργά και επιτυχημένα συμμετέχει σε ένα κυνήγι μαγισσών που σαρώνει την Ουάσιγκτον.

Απορία

Στην ουσία, οι μεν κατηγορούν τους δε και αυτό το γεγονός, μας προκαλεί πολλά ερωτήματα. Μήπως λοιπόν, υπάρχουν δύο κέντρα εξουσίας τα οποία επηρεάζουν τα εκλογικά αποτελέσματα σε ολόκληρο τον κόσμο;

Από την μια, έχουμε την Microsoft της Νέας Τάξης και από την άλλη έχουμε τους Ρώσους της Παλαιάς Τάξης;

Δύσκολο να απαντηθεί το παραπάνω ερώτημα και ακόμα πιο δύσκολο είναι να αποδειχτεί κάτι τέτοιο ΑΛΛΑ

Δεν θα πέφταμε από τα σύννεφα, αν κάποτε μαθαίναμε ότι τα εκλογικά αποτελέσματα επηρεάζονται άμεσα από τις ιδεολογικές κατευθύνσεις των μεγάλων πολυεθνικών, εταιριών!!!

Σημείωση

Μπορεί απλά η Microsoft να παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι των Δημοκρατικών (Αντιπολίτευση ΗΠΑ), ώστε να πληγεί η εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το παιχνίδι είναι πολύ…βρώμικο!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu