• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συμμαχία Deutsche Messe AG και Donghao Lansheng Group για διοργάνωση νέων εκθέσεων σε Σενζέν και Τσενγκντού

Συμμαχία Deutsche Messe AG και Donghao Lansheng Group για διοργάνωση νέων εκθέσεων σε Σενζέν και Τσενγκντού

ΣΑΓΚΑΗ, 13 Αυγούστου 2019 /PRNewswire/ — Πρόσφατα, η Deutsche Messe AG και η Donghao Lansheng (Group) Co., Ltd

σύναψαν στρατηγική συνεργασία και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στις 8 Αυγούστου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Shanghai World Expo. Και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ότι δύο νέες διοργανώσεις η South China International Industry Fair (SCIIF) και η Chengdu International Industry Fair (CDIIF) θα πραγματοποιούνται με σκοπό την αμοιβαία διερεύνηση της συνεδριακής και εκθεσιακής αγορά στη Νότια και τη Νοτιοδυτική Κίνα από το 2020.

Κατόπιν έγκρισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σαγκάης, η Donghao Lansheng (Group) Co., Ltd είναι μια σημαντική κρατική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των σύγχρονων υπηρεσιών και ειδικεύεται σε τρεις κύριους τομείς (δηλ. στις υπηρεσίες ανθρωπίνων πόρων, στις υπηρεσίες του συνεδριακού και εκθεσιακού κλάδου και στο διεθνές εμπόριο). Ο Συνεδριακός και Εκθεσιακός Όμιλος που υπάγεται στην Donghao Lansheng Group περηφανεύεται για τα πλεονεκτήματά του όσον αφορά τους χώρους διεξαγωγής και τους πόρους.

Έχει διοργανώσει με επιτυχία πληθώρα εκδηλώσεων για γνωστές εταιρείες με επιρροή, όπως την China International Industry Fair (CIIF) και την China (Shanghai) International Technology Fair.

Η Deutsche Messe AG είναι μία από τις πέντε κορυφαίες εταιρίες διοργάνωσης εκθέσεων στη Γερμανία και μία από τις δέκα κορυφαίες στον κόσμο, με βασική επιχειρηματική δραστηριότητα τη διοργάνωση πρωτοποριακών διεθνών εμπορικών εκθέσεων στο Αννόβερο της Γερμανίας και σε επιλεγμένες χώρες. Με τις προηγμένες εκθεσιακές ιδέες της και τη μεγάλη της πείρα, η Deutsche Messe AG αποτελεί πόλο έλξης για εκθέτες και επισκέπτες. Η εταιρεία αυτή που ιδρύθηκε το 1947, είναι ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου εκθεσιακού χώρου στον κόσμο — του Hannover Exhibition Center με συνολικό εμβαδόν 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα.

Από το 2006, η Deutsche Messe AG και η Donghao Lansheng Group συνεργάζονται στη συνδιοργάνωση εκθέσεων στο πλαίσιο της CIIF.
Την ημέρα της εκδήλωσης παρευρέθηκαν κορυφαία διοικητικά στελέχη και από τις δυο πλευρές καθώς και σχετικοί προσκεκλημένοι όπως, μεταξύ άλλων ο κ. Arno Reich, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Deutsche Messe AG, ο κ. Liu Hongjie, Αντιπρόεδρος της Donghao Lansheng (Group), ο κ. Chen Huifeng, Πρόεδρος της Shanghai DLG Exhibition & Events (Group), ο κ. Gary Liu, Διευθύνων Σύμβουλος της Hannover Milano Fairs China, ο κ. Winson Wu, Γενικός Υποδιευθυντής της Hannover Milano Fairs China, ο κ. Zhou Wei, Γενικός Διευθυντής της Shanghai Industry & Commerce Exhibition, ο κ. Yuan Honghui, Γενικός Υποδιευθυντής της Shanghai Industry & Commerce Exhibition, ο κ. YAMAMOTO KOJI, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Amanda (China), η κ. Wang Xuqin, Εκτελεστική Γενική Υπογραμματέας του υποκαταστήματος Σαγκάης της Alliance of Industrial Internet και ο κ. Hou Ruohong, Πρόεδρος της Guangdong Laser Industry Association.

ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •