Η νέα καλοστημένη «απειλή» για τους ανθρώπους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τσιράκια της Νέας Τάξης είναι ειδικοί στο να βρίσκουν νέους «κινδύνους» για την ανθρωπότητα.

Έτσι μετά τον γνωστό δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της εταιρείας «Τesla», Έλον Μασκ, άλλος ένας επιστήμονας της Νέας Τάξης ήρθε για να ενημερώσει την ανθρωπότητα για ένα νέο είδος «απειλής»:

Την τεχνητή νοημοσύνη.

Σειρά είχε ο Ντέιβιντ Λεβί (Dr. David Levy) ,επιστήμονας που ειδικεύεται στην τεχνητή νοημοσύνη, να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για την απειλή των εξελιγμένων ρομπότ.

Μάλιστα ο ίδιος χρησιμοποίησε μία πολύ «μοδάτη» παρομοίωση, συγκρίνοντας την τεχνητή νοημοσύνη με την….«παγκόσμια απειλή» για το κλίμα.

Σε συνέντευξή του στην Dailystar, ο εν λόγω επιστήμονας έκανε έκκληση για την «εμφάνιση μίας νέας Γκρέτας στο προσκήνιο», μόνο που αυτή τη φορά αντί για την κλιματική αλλαγή να φωνάζει για τους κινδύνους που ενέχει η τεχνητή νοημοσύνη.

Πόσο μάλλον όταν αυτή πέσει σε «λάθος χέρια».

Σίγουρα το αίτημα για μία νέα μορφή «ακτιβισμού» που ενδεχομένως θα μας «ανοίξει τα μάτια» στο θέμα της τεχνητής νοημοσύνης εμφανίζεται για πρώτη φορά από το κατεστημένο της Νέας Τάξης.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως εκείνοι που πρώτοι προειδοποιούν για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης είναι οι ίδιοι που προωθούν την σύνδεση «ανθρώπου-μηχανής» και μάλιστα σε τελικά στάδια!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του παραπάνω επιστήμονα, ο οποίος πρόσφατα είχε αναπτύξει την θεωρία πως άνθρωποι και ρομπότ μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέα «υβριδικό είδος»!

Ευτυχώς υπάρχουν τα ντοκουμέντα:

(Φωτο:unsplash)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί