Ο Έλον Μασκ θα συναντηθεί με υπαλλήλους του Twitter για πρώτη φορά και θα δεχθεί ερωτήσεις

Την πρώτη του συνάντηση με το προσωπικό του Twitter θα πραγματοποιήσει ο Έλον Μασκ αυτήν την Πέμπτη.

Η συνάντηση θα γίνει για πρώτη φορά από τότε που ο δισεκατομμυριούχος έκανε πρόταση εξαγοράς της εταιρείας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τον Απρίλιο. Πέραν της γνωριμίας, ο Έλον Μασκ αναμένεται να απαντήσει και σε ερωτήσεις εργαζομένων. Το γεγονός ανακοινώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Παράγκ Άγκραουαλ σε email προς το προσωπικό.

Ο ιδρυτής της Tesla έχει προειδοποιήσει ότι μπορεί να εγκαταλείψει τη συμφωνία, εάν η εταιρεία δεν του δώσει δεδομένα για τον όγκο των ψεύτικων λογαριασμών. Σε επιστολή του προς τις ρυθμιστικές αρχές, υποστήριξε ότι δικαιούται να κάνει τη δική του μέτρηση για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο Έλον Μασκ μπορεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να προσπαθήσει επαναδιαπραγμάτευση της τιμής ή και για να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία. Η απόφασή του να θέσει το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρήθηκε αντισυμβατική, προκαλώντας μικτά συναισθήματα στους επενδυτές.

Τη Δευτέρα, οι μετοχές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 37,03 δολάρια στο τέλος της συνεδρίασης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, πολύ πιο κάτω από την τιμή προσφοράς του Έλον Μασκ στα 54,20 δολάρια για την καθεμία.

(Protothema – φωτο:vid screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί