Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε ότι θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Twitter Inc

Ο Ίλον Μασκ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Inc, ανέφερε χθες σε έγγραφα ότι θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Twitter,

της εταιρίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την οποία μόλις εξαγόρασε για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αναλυτές της Γουόλ Στριτ έχουν δηλώσει ότι η κίνηση αυτή θα πιέσει στα όριά του τον δισεκατομμυριούχο.

Ο Μασκ, ο οποίος διοικεί επίσης την εταιρία παραγωγής πυραύλων SpaceX, την startup επιχείρηση νευροτεχνολογίας Neuralink, αλλά και την εταιρία διάνοιξης τούνελ Boring Company, απέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Twitter Παράγκ Αγκραουάλ, αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησής της.

Ο Μασκ προηγουμένως άλλαξε το βιογραφικό του στο Twitter ως “Chief Twit” σε μία έμμεση αναφορά για την προγραμματισμένη κίνησή του. Η Twitter αρνήθηκε χθες να σχολιάσει αναφορικά με το χρονικό διάστημα για το οποίο ο Μασκ θα παραμείνει ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ή θα προχωρήσει στο διορισμό κάποιου άλλου.

Σε άλλα έγγραφα που κατατέθηκαν χθες ο Μασκ αποκάλυψε ότι έγινε ο μοναδικός διευθυντής της Twitter ως αποτέλεσμα της εξαγοράς.

“Τα ακόλουθα άτομα που ήταν διευθυντές της Twitter πριν από το χρόνο υλοποίησης της εξαγοράς δεν είναι πλέον διευθυντές της Twitter: Μπρετ Τέιλορ, Παράγκ Αγκραουάλ, Ομίντ Κορντεστάνι, Ντέιβιντ Ρόζενμπλατ, Μάρθα Λέιν Φοξ, Πάτρικ Πιτσέτ, Ίγκον Ντουρμπάν, Φέι-Φέι Λι και Μίμι Αλεμάγεχου”, ανέφερε στα έγγραφα ο Μασκ.

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί