Οι αναφορές προβλημάτων άρχισαν να εμφανίζονται στο Down Detector -έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την αναφορά διακοπών λειτουργίας- γύρω στις 6:30 σήμερα το πρωί.

Το 20% των χρηστών έχουν αναφέρει προβλήματα με την εφαρμογή, το 73% με τη ροή και το 7% με τον ιστότοπο γενικά, σύμφωνα με τους WandsWorth Times. To πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι χρήστες στο… Twitter, είναι ότι η αρχική σελίδα δεν εμφανίζει δημοσιεύσεις από φίλους, αλλά- φαινομενικά- τυχαίες δημοσιεύσεις από σελίδες.
Ένας χρήστης έγραψε: «Το Facebook είναι εκτός λειτουργίας ή τι συμβαίνει τέλος πάντων; Χακαρίστηκε;». Ωστόσο, το Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα πρόβλημα- μέχρι στιγμής- ενώ δεν υπάρχουν και στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι έχει χακαριστεί.
Σύμφωνα πάντως, με τις αναφορές του Twitter, το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθώς εμφανίζει διάφορες σελίδες στην αρχική του Facebook.
(Protothema – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Επίθεση σε ανθρακωρύχους παραμονή Πρωτοχρονιάς – Τρεις νεκροί, 7 αγνοούμενοι
- Φονική πυρκαγιά σε μπαρ στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία
- Τραμπ: Παίρνω περισσότερη ασπιρίνη από αυτή που μου συστήνουν οι γιατροί, γι’ αυτό έχω μώλωπες
- Η Λίλι Κόλινς γιορτάζει την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» με το πιο εμβληματικό look της σεζόν
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 87 πολιτικοί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν λόγω Πρωτοχρονιάς
- Σας περίσσεψε χαρτί περιτυλίγματος από τα δώρα των γιορτών; Έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά
- «Καημένοι Ευρωπαίοι» – Η ανάρτηση του Ντμίτριεφ προκαλεί ενδιαφέρον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
- Η Κρίστι Νόεμ χόρεψε το «Ice Ice Baby»…με αναφορές στο ICE για τους μετανάστες, vid
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας









