Νέα λειτουργία video chat από το Tinder (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια περίοδο που οι αυτοπροσώπως συναντήσεις γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες λόγω και της πανδημίας κορωνοϊού, η δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών Tinder εγκαινιάζει τη λειτουργία video chat.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η λειτουργία «Face to Face» ξεκίνησε δοκιμαστικά στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία, στην Νότια Κορέα και σε αρκετές άλλες χώρες.

Κατασκοπεία και φλερτ «πάνε πακέτο»

Σύμφωνα με το Tinder, περίπου οι μισοί χρήστες που ερωτήθηκαν σχετικά απάντησαν ότι είχαν βίντεο-ραντεβού εκτός της πλατφόρμας γνωριμιών στο παρελθόν.

Μάλιστα, το 40% των μελών του Tinder που ανήκουν στη GenZ επιθυμούσαν να κάνουν video chat, ακόμη κι αν μπορούσαν να ξανασυντηθούν από κοντά.

Μόλις ταιριάξεις με κάποιον στην εφαρμογή Tinder, πρέπει και οι δύο να επιλέξετε την ενεργοποίηση της λειτουργίας Face to Face, την οποία μπορείς να απενεργοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Εν μέσω πανδημίας COVID-19, η λειτουργία του Tinder «Face to Face» ίσως αποδειχθεί «σωτήρια». Μια τετ-α-τετ βιντεοκλήση ίσως είναι ο τρόπος για να δεις εκ του ασφαλούς το πόσο ταιριάζεις πραγματικά με κάποιον.

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι εάν το Tinder θα είναι σε θέση να προστατέψει επαρκώς τους χρήστες του, καθώς όπως έχει προηγουμένως αποδειχθεί στο Διαδίκτυο η απρόσκοπτη επικοινωνία, αναπόφευκτα, παρέχει στους επιτήδειους και ευκαιρίες για απρόσκοπτες οδούς κακοποίησης.


sputnik/photo unsplash