• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Μαγική συχνότητα» αλλάζει όσα ξέραμε: Η ανακάλυψη του «ΑΙΩΝΑ» (Βίντεο)

«Μαγική συχνότητα» αλλάζει όσα ξέραμε: Η ανακάλυψη του «ΑΙΩΝΑ» (Βίντεο)

Πείραμα: Επιστήμονας τοποθέτησε δυο μεταλλικά «πιρούνια» το ένα δίπλα στο άλλο. Χτύπησε το ένα και ο ήχος μεταδόθηκε και στο δεύτερο. Ο ήχος μεταδόθηκε από το ένα πιρούνι στο άλλο με ένα τρόπο μαγικό. Αυτό συνέβη επειδή και τα δύο είναι συγχρονισμένα (στην ίδια συχνότητα).

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με το πείραμα, υπάρχουν και “καταστροφικές συχνότητες” οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν «σπάσιμο» μερικών γυαλιών αλλά και καταστροφές ολόκληρων γεφυρών.

Οι επιστήμονες βρίσκονται στο κατώφλι μιας πολύ μεγάλης ανακάλυψης.Είμαστε κοντά στον “θρυμματισμό” των μικροοργανισμών μέσω των συχνοτήτων; Αν συμβεί αυτό θα αλλάξει η βιολογία όπως την ξέρουμε, απλά με ένα «ειδικό ηλεκτρικό σήμα» που θα εκπέμπει μια συσκευή. (Αυτά σύμφωνα με τα όσα υπόσχονται οι πρωταγωνιστές του βίντεο που θα δείτε παρακάτω).

Ο φυσικός Dr.James Bare από το Νέο Μεξικό, έκανε μια απίστευτη εφεύρεση: Μέσω συχνοτήτων οι ασθενείς θεραπεύονται (αυτό υπόσχεται ο επιστήμονας τουλάχιστον). Η συσκευή έχει στόχο να εισάγει συγκεκριμένες θεραπευτικές συχνότητες μέσα στα κύτταρα.

Ψάχνουν λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξουμε. Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί πάντα, η «μαγική συνταγή» είναι η εξής:

Εισαγάγουμε δύο συχνότητες. Μια χαμηλή και μια υψηλή (11 φορές υψηλότερη από την χαμηλότερη). Οι μουσικοί την αποκαλούν Εντέκατη Αρμονική. Μέσω της Εντέκατης Αρμονικής οι μικροοργανισμοί αρχίζουν να… θρυμματίζονται όπως ένα γυαλί όταν το σπάμε. Σκεφτείτε να μπορούσαμε να θρυμματίσουμε με συχνότητες τα «άρρωστα κύτταρα» για παράδειγμα, καταλήγει το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Γενικό σχόλιο: Οι πληροφορίες προέρχονται από το βίντεο που μόλις παρακολουθήσατε. Τα πειράματα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αλλά είναι πολλά υποσχόμενα. Μιλάμε για την απόλυτη αλλαγή. Οι συντελεστές του βίντεο γράφουν στην περιγραφή: Nikola Tesla Was Right! “We’ve Found The Magic Frequency” (Ο Νίκολα Τέσλα είχε δίκιο! Βρήκαμε την Μαγική Συχνότητα)

Τα σχόλια δικά σας!

Πηγή εικόνας: Pexels

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.