• Αρχική
  • Άρθρα
  • iPhone 11: Τα ονόματα των νέων κινητών, οι «τσουχτερές» τιμές και τα νέα χαρακτηριστικά

iPhone 11: Τα ονόματα των νέων κινητών, οι «τσουχτερές» τιμές και τα νέα χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τα νέα iPhone δεν πρόκειται να στοιχίσουν πιο ακριβά από τα αντίστοιχα μοντέλα του 2018, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ελαφρώς πιο οικονομικά.

Αν αυτό επαληθευτεί, θα έχουμε μια σημαντική αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική της Apple που ήθελε τα iPhone κάθε χρόνο να έρχονται με όλο και πιο αυξημένη τιμή στην παγκόσμια αγορά.

Η εστίαση στο iPhone 11 Pro θα είναι η τεχνολογία της κάμερας με τα δύο μοντέλα να αναμένουμε να ενσωματώσουν για πρώτη φορά ένα σύστημα τριπλών φακών στο πίσω μέρος. Αυτό σημαίνει πως η σειρά του iPhone 11 Pro θα έχει έναν wide angle φακό, έναν telephoto φακό και έναν ultra wide angle φακό.

Τι σημαίνει το παραπάνω για τις αποδόσεις της κάμερας; Ο ultra wide angle φακός που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην κάμερα ενός iPhone θα μπορεί να δώσει εικόνες που θα έχουν μεγαλύτερο εύρος στο κάδρο τους. Επίσης μπορεί να έχουμε πολύ σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας.

Τα iPhone 11 Pro επίσης αναμένεται να έρθουν με ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Smart Frame. To χαρακτηριστικό αυτό θα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει δυναμικές αλλαγές στο πλαίσιο μιας λήψης είτε αυτή αφορά μια φωτογραφία είτε ένα βίντεο.

Επίσης, αναμένεται πως η Apple θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την Photos εφαρμογή της, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει επεξεργασία ενός βίντεο ακόμη και την στιγμή που θα το κάνει λήψη το ίδιο και στην περίπτωση μιας φωτογράφησης.

Στην εμπρόσθια κάμερα αναμένεται η Apple να αναβαθμίσει και εκεί τον αισθητήρα από τα 7MP στα 12MP, ενώ θα μπορεί να δώσει ένα slow motion βίντεο στα 120 fps.


Το iPhone 11 αναμένεται να υποστηρίξει κάτι που θα ονομαστεί αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση. Αυτό το χαρακτηριστικό θα επιτρέψει το πίσω μέρος της συσκευής να λειτουργήσει ως ένα mat φόρτισης για Qi συμβατές συσκευές. Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορεί να τοποθετηθεί τα AirPods δεύτερης γενιάς στο πίσω μέρος του iPhone του για να τα φορτίσει.

Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει πως η μπαταρία του 5.8 ιντσών νέου iPhone θα έχει μια αύξηση της τάξης του 20% με 25%, ενώ το 6.5 ιντσών μοντέλο θα έχει μια αντίστοιχη μεταξύ 10% και 15%.

Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν χρήση αυτού του χαρακτηριστικού χωρίς η αυτονομία της συσκευής να επηρεάζεται δραματικά.

(φώτο: Pexels-πηγή: iefimerida.gr)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •