Τι γίνεται όμως αν κάποια μέρα αυτό το μέσο μεταφοράς θα μπορούσε να επιστρέψει στη βάση του από μόνο του; Στην πραγματικότητα, αυτή η τεχνολογία φαίνεται πως πλέον υπάρχει ήδη.
Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube μπορείτε να δείτε πώς μια ομάδα από ηλεκτρικά πατίνια επιστρέφουν στη βάση ενοικίασής τους χωρίς οδηγούς.
Η αντίστοιχη τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από την αμερικανική εταιρεία Tortoise και σχεδιάστηκε για να διευκολύνει το έργο των χειριστών που έχει διορίσει η εταιρεία. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι αυτοί αναγκάζονται να μεταφέρουν μεγάλο αριθμό πατινιών που σταθμεύονται διάσπαρτα σε όλη την πόλη προς τις βάσεις τους.
Η νέα τεχνολογία περιλαμβάνει δύο επιπλέον τροχούς που διατηρούν τη σταθερότητα του πατινιού, διάφορους αισθητήρες, κάμερες και επεξεργαστές δεδομένων. Αυτό το εξαιρετικά προηγμένο μέσο μεταφοράς θα μπορεί να κινείται με εντελώς αυτόνομο τρόπο ή θα καθοδηγείται εξ αποστάσεως από τους χειριστές της Tortoise.
Αναμένεται ότι στο εγγύς μέλλον οι χρήστες θα μπορούν να τα καλέσουν στο σπίτι τους. Προς το παρόν, αυτή η επιλογή δοκιμάζεται σε έκταση που ανήκει σε μία από τις εταιρείες ενοικίασης στην αμερικανική πόλη της Ατλάντα.
Δείτε το βίντεο:
(Sputniknews – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Κατασβέστηκε η φωτιά σε κτίριο στα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη
- Η φράση που δεν αναφέρθηκε τυχαία – «Σκοτεινό» παρασκήνιο σε υψηλά πολιτικά κλιμάκια
- Ινδία: Αεροσκάφος μεταφοράς ασθενών με επτά επιβαίνοντες συνετρίβη στο Τζαρκχάντ, vid
- Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου – Χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Πολυμύλου
- Ανάρτηση Ν. Ανδρουλάκη για την Καθαρά Δευτέρα
- Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις αρχαιοκάπηλων, μελών εγκληματικής οργάνωσης – Ο τρόπος δράσης τους
- Έρικ Ντέιν: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Κάθριν Χάιγκλ στον ηθοποιό – «Καλό σου ταξίδι, παλιέ μου φίλε»
- Αθώος δήλωσε ο γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του
- Το Ισραήλ προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια εν μέσω έντασης ΗΠΑ-Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κτίριο των πρώην Κεραμείων Αλλατίνη – Επί ποδός η Πυροσβεστιή
Κύρια Θέματα









