• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Xiaomi παρουσίασε τη γιγαντιαία τηλεόραση 98 ιντσών, Redmi TV Max – Βίντεο

Η Xiaomi παρουσίασε τη γιγαντιαία τηλεόραση 98 ιντσών, Redmi TV Max – Βίντεο

Με διαγώνιο οθόνης 98 ιντσών, η νέα τηλεόραση της Xiaomi, Redmi Max TV, από το θυγατρικό brand της εταιρείας εντυπωσιάζει τόσο με τις δυνατότητές της όσο και με την πολύ χαμηλή τιμή της.

Το θυγατρικό brand της Xiaomi, Redmi, θα λανσάρει αυτή την άνοιξη τη γιγαντιαία τηλεόραση 98 ιντσών, Redmi TV Max, με ανάλυση 4Κ, δηλαδή 3.840×2.160 pixels και, φυσικά, το πάνελ των 60 Hz υποστηρίζει και HDR.

Το πλάτος της Redmi TV Max είναι λίγο μεγαλύτερο από δύο μέτρα, παρόμοιο δηλαδή με μια οθόνη προτζέκτορα. Η τηλεόραση χρησιμοποιεί επεξεργαστή 64-bit Cortex A55 και κάρτα γραφικών Mali-G31 MP2. Επίσης, υπάρχει μνήμη RAM μεγέθους 4 GB και χώρος αποθήκευσης έως 64 GB.

​Η Redmi TV Max χρησιμοποιεί το PatchWall στην Κίνα αν και σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να κυκλοφορήσει με μια πιο «καθαρή» εκδοχή του Android.

Στον τομέα του ήχου, υπάρχουν δύο ηχεία 8W το καθένα και συμβατά με Dolby Audio και DTS-HD. Ακόμα, η Redmi TV Max έχει δύο θύρες HDMI και δύο για USB, όπως επίσης και AV, S / PDIF, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα σύνδεσης με WiFi και Bluetooth.

Χαμηλή τιμή
Η τηλεόραση θα κοστίζει στην Κίνα περίπου 2.600 ευρώ, τον Απρίλιο, δηλαδή σε μια αρκετά χαμηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εντούτοις, η ημερομηνία του διεθνούς λανσαρίσματος της Redmi TV Max δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Πάντως, η Xiaomi δεν αναμένεται να σταματήσει εκεί αφού σχεδιάζει, φέτος, και το λανσάρισμα δέκα κινητών τηλεφώνων με ικανότητα σύνδεση σε δίκτυο 5G.

sputniknews / photo video screenshot