Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsbeast.gr, οι πολίτες θα βλέπουν έναν χάρτη της Ελλάδας με δύο βαθμίδες: ανά δήμο και ανά περιφερειακή ενότητα και θα μπορούν να βλέπουν τον βαθμό επικινδυνότητας ο οποίος ισχύει εκείνη τη χρονική περίοδο για την περιοχή αυτή.
Κάθε δήμος ή αντιστοίχως περιφερειακή ενότητα θα είναι χρωματισμένη με έναν από τους 4 βαθμούς: πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο. Ο πολίτης επίσης θα μπορεί να εισάγει τον ταχυδρομικό του κώδικα και αυτόματα να δει τι ισχύει στην περιοχή του.
Εκτός από τον χάρτη θα υπάρχει και ένας πίνακας στην σελίδα στον οποίο θα αναρτώνται και θα αναλύονται τα μέτρα τα οποία ισχύουν ανά χρωματική κατηγορία (πράσινο, κίτρινο κοκ.) και ανά δραστηριότητα (για παράδειγμα σχολεία, εστίαση, ΜΜΜ, άθληση κλπ.)
photo screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δίχως σταματημό οι καραβιές με αλλοδαπούς νοτίως της Κρήτης
- Σαν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη της εθνοφρουράς στο Μέμφις! Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Αντιδράσεις θαυμαστών του Κρις Πρατ επειδή …προσεύχεται για τον Τσάρλι Κερκ
- Τουσκ: Εξουδετερώσαμε drone πάνω από κυβερνητικές εγκαταστάσεις, κρατούνται δύο Λευκορώσοι
- Κλιμάκωση: Ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της Πόλης της Γάζας
- «Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»! Αλίμονο με όσα λέγονται από την Πολωνία
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου
- Η Βραζιλία αποκάλυψε γλυπτό 4 μέτρων ενός…εξωγήινου! vid
- Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία: Δυτική μπλόφα ή νέα κλιμάκωση;
Κύρια Θέματα

















