Μια ακόμη εταιρία-κολοσσός ακύρωσε τη συμμετοχή της,
στην μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη, το Mobile World Congress, λόγω των ανησυχιών για τον νέο κοροναϊο.
Πρόκειται για την Sony, που με ανακοίνωση της αναφέρει ότι καθώς η εταιρία αποδίδει ύψιστη σημασία στην ασφάλεια και την υγεία των πελατών της, των εταίρων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εργαζομένων, έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την έκθεση και τη συμμετοχή στο MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.
Η Sony στη διάρκεια του Mobile WorldCongress, κατά κανόνα, πραγματοποιεί σημαντικές ανακοινώσεις που περιμένουν οι διεθνείς αγορές για τα νέα της προϊόντα.
Λίγες μέρες πριν την Sony είχε ανακοίνωσε την απόσυρση της από την φετινή διοργάνωση Mobile World Congress και η Ericsson, ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες της διοργάνωσης. Η ευθύνη της Ericssonγια την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και άλλων ενδιαφερομένων είναι η κορυφαία προτεραιότητα της εταιρίας, είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Λόγω της εμφάνισης του κοροναϊού, η Ericsson έλαβε την απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του Mobile World Congress 2020, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών δεν μπορούν να διασφαλιστούν, ανέφερε στην ανακοίνωση της.
Η Ericsson τα τελευταία χρόνια είχε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά περίπτερα και στη διάρκεια της διοργάνωσης προχωρούσε σε σημαντικές ανακοινώσεις για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή απήχηση.
Την απόσυρση από την έκθεση που συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, 2.500 κορυφαίες εταιρίες και περισσότερους από 3.000 δημοσιογράφους έχουν επίσης ανακοινώσει και άλλες εταιρίες όπως η LG, GTE, Nvidia και η Amazon.
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ συγκεντρώνει ξανά τους «κολοσσούς» της τεχνολογίας – Θέλουν κέντρα AI παντού
- «Αχόρταγο τέρας» – Η Ζαχάροβα είπε κάτι πολύ σημαντικό σε σχέση με την Ουκρανία
- Η «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο έκανε το τραπέζι στον Μητσοτάκη με ντολμαδάκια, χέλι και τσίπουρο,vid
- Έγκλημα στη Βοιωτία: Νεκρός 27χρονος Πακιστανός μετά από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ομοεθνής του
- Αρχαίο DNA λύνει το μυστήριο της ταφικής παράδοσης των κρεμαστών φερέτρων στην Κίνα
- Επικίνδυνα παιχνίδια στην Ανατολική Ευρώπη! Στο στόχαστρο και η Λευκορωσία
- Χανιά: Συνελήφθη 32χρονος κατηγορούμενος για ναρκωτικά και όπλα
- Ψηφίστηκε στην Βουλή το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Ισπανία: Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον φόρο για τους τουρίστες για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Νορβηγία: “Καλή” η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Χάραλντ αλλά θα παραμείνει για νοσηλεία στην Τενερίφη









