Επισπεύδεται η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις startup επιχειρήσεις.

Επισπεύδεται η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις startup επιχειρήσεις, με στόχο να καταγραφεί και να χαρτογραφηθεί ολόκληρο το οικοσύστημα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας προκειμένου να δοθούν εξειδικευμένα κίνητρα σε όσους τα δικαιούνται πραγματικά, λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού. Σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και […]

Επισπεύδεται η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις startup επιχειρήσεις, με στόχο να καταγραφεί και να χαρτογραφηθεί ολόκληρο το οικοσύστημα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας προκειμένου να δοθούν εξειδικευμένα κίνητρα σε όσους τα δικαιούνται πραγματικά, λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, με τον γενικό γραμματέα Αθανάσιο Κυριαζή και με εκπροσώπους του οικοσυστήματος των startup, υπογραμμίστηκε ότι οι επιπτώσεις του Covid_19 στην οικονομία θα είναι σοβαρές. Ένας από τους πιο ευαίσθητους κλάδους που θα πληγεί, είναι αυτός του οικοσυστήματος των startup.

amna / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί