Ένα αληθινό Jurassic Park με «γενετικά αυθεντικούς δεινοσαύρους» υπόσχεται συνέταιρος του Έλον Μασκ: «Διαθέτουμε την τεχνολογία»

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Neuralink του Έλον Μασκ ισχυρίζεται πως πλέον διαθέτουν την τεχνολογία να φτιάξουν ένα πραγματικό Jurassic Park.

Ο Μαξ Χόντακ, που μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ ίδρυσαν την Neuralink τον Ιούλη του 2016, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter όπου ισχυρίστηκε πως η εταιρεία τους διαθέτει πια την αναγκαία τεχνολογία για να φτιάξουν ένα αληθινό Jurassic Park.

“Πιθανότατα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε το Jurassic Park, εάν το επιθυμούσαμε” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χόντακ στο Twitter.

O βιομηχανικός δεν εξήγησε πώς η νευροτεχνολογική εταιρεία θα μπορούσε να είναι σε θέση να δημιουργήσει σύγχρονους δεινόσαυρους, που θα μοιάζουν με τους προϊστορικούς προγόνους τους, αλλά δεν θα είναι γενετικά ταυτόσημοι.“Δεν θα είναι γενετικά αυθεντικοί δεινόσαυροι αλλά… Ίσως με 15 χρόνια εκτροφής και μηχανική θα έχουμε σούπερ εξωτικά νέα είδη” συνέχισε ο Χόντακ.

Όμως όσο σπουδαία ιδέα κι αν ακούγεται η κατασκευή του Jurassic Park, στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Κράιτον του 1990 και στη σειρά ταινιών το σχέδιο πήγε εντελώς στραβά.

Οι γενετικά τροποποιημένοι δεινόσαυροι κατέληξαν να καταλάβουν το Jurassic Park και να προκληθεί μια εκατόμβη θυμάτων μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού του ζωολογικού κήπου δεινοσαύρων, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ, Daily Star.

(Με πληροφορίες από sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί