«Αν αντιμετωπισθήκατε άδικα από τον εργοδότη σας επειδή κάνατε κάποια ανάρτηση ή κάνατε ‘like’ σε κάτι σ’ αυτή την πλατφόρμα, θα χρηματοδοτήσουμε τα νομικά σας έξοδα», ανέφερε ο Μασκ σε καταχώρισή του αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ στην X, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει όριο στη χρηματοδότηση των νομικών εξόδων.
If you were unfairly treated by your employer due to posting or liking something on this platform, we will fund your legal bill.
— Elon Musk (@elonmusk) August 6, 2023
No limit.
Please let us know.
«Και δεν θα ασκήσουμε απλώς αγωγές, θα το κάνουμε εξαιρετικά ηχηρά και θα καταδιώξουμε επίσης τα συμβούλια διευθυντών των εταιρειών», δήλωσε αργότερα ο Μασκ απαντώντας σε ανάρτηση που υποστήριζε ότι τίποτε δεν αλλάζει ταχύτερα τη συμπεριφορά στις ΗΠΑ από μια απειλή για μαζικές αγωγές.
Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Μασκ δήλωσε πως οι χρήστες της X κατέγραψαν σε διάστημα ενός μήνα «νέο υψηλό» ρεκόρ ενώ ανήρτησε γράφημα, σύμφωνα με το οποίο έχουν ξεπεράσει τα 540 εκατομμύρια.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: αμπε-EPA-EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πούτιν: «Έχει ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση του Ντονμπάς»
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πρότειναν “γερές” εγγυήσεις ασφαλείας για 15 χρόνια
- Η Τουρκία επικύρωσε συμφωνία του ΟΗΕ για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα
- Ο Τραμπ απέτυχε να ελέγξει τις ΗΠΑ: Δημόσια καταγγελία βουλευτή για το ουκρανικό, vid
- Θεσσαλονίκη: Αυξημένο κόστος λειτουργίας και επιδείνωση ρευστότητας λόγω της ακρίβειας δηλώνουν οι βιοτέχνες
- Μικρό κοριστάκι… νευριάζει με την σκιά της: «Γιατί με ακολουθείς;;», vid
- Κεντάκι: Έσωσαν άνθρωπο από το δηλητηριώδες φίδι “black mamba” και βρήκαν τον μπελά τους
- Ο Τραμπ καλεί τον Ζελένσκι να κάνει τώρα συμφωνία αλλιώς θα χάσει κι άλλα εδάφη, vid
- Πρωτοχρονιά στο Μεγάλο Λιμάνι – Πώς θα υποδεχτεί το 2026 ο Πειραιάς
- Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου – Ήδη σχηματίζονται μεγάλες ουρές οχημάτων









