Έχει τo ρομπότ ερωμένη, αλλά δεν του είναι αρκετό! (βίντεο)

Ο James, είναι 58 ετών, κι έχει σχέση με μια "κουκλάρα" που ονομάζεται April.

Έχει και σύζυγο την οποία δεν ενοχλεί η σχέση του.
Βέβαια δεν πρόκειται για μια κοινή ερωμένη, αφού η April είναι ένα πλαστικό ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, μάλλον κάτι κοντινότερο σε πλαστική κούκλα.

Ο James όμως, παραδέχεται ότι κάνει έρωτα με το ρομπότ του τέσσερις φορές την εβδομάδα, πολύ περισσότερο από ό, τι κάνει με τη σύζυγό του. Ακόμη βγάζει το ξανθό ρομπότ έξω, για δείπνο ή σε συγκεντρώσεις. Ο Τζέιμς είναι μηχανικός, και τώρα κάνει οικονομίες για να αγοράσει ένα νέο ρομπότ που ονομάζεται Harmony, το οποίο είναι σχεδιασμένο να μιλάει, να χαμογελάει και να αντιδρά, ενώ όπως δηλώνει: “Εάν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ της Arpil και της συζύγου μου, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα”.

Πως είναι η ποθητή Harmony για την οποία ο James κάνει οικονομίες για να την αποκτήσει μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, στο οποίο βέβαια παρουσιάζονται και οι μελλοντικές της ανταγωνίστριες κι ο ανταγωνισμός όπως θα δείτε καλά κρατεί!
Τώρα το που θα φτάσει είναι πλέον εμφανές σε όλους. Αυτά τα ποθητά πλαστικά πανέμορφα κορίτσια θα αντικαταστήσουν εντελώς τις γυναίκες στο τέλος. Το ανθρώπινο είδος οδεύει προς αντικατάσταση.

Περισσότερα για την αντικατάσταση των ανθρώπων από τα ρομπότ, μπορείτε να διαβάσετε στον Τόμο 46: ” Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων” της σειράς “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί