«Δεσμευτείτε στο Twitter 2.0 ή φεύγετε»: Τελεσίγραφο Μασκ προς εργαζομένους

Τελεσίγραφο ολίγων ωρών στο προσωπικό του Twitter έδωσε ο Ίλον Μασκ, ο οποίος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της πλατφόρμας.

Το προσωπικό πρέπει να κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο που λέει ότι θέλει να είναι «μέρος του νέου Twitter». Εάν δεν το κάνουν μέχρι τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, θα θεωρηθεί ότι έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία

Ο Μασκ έχει ήδη απολύσει περίπου το μισό εργατικό δυναμικό της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

«Όποια απόφαση κι αν πάρετε, σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας να κάνετε το Twitter επιτυχημένο», ανέφερε το μήνυμα. Ένας εργαζόμενος που είχε λάβει το μήνυμα στο Twitter επιβεβαίωσε το περιεχόμενό του.

«Στο μέλλον, για να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο Twitter 2.0 και να πετύχουμε σε έναν όλο και πιο ανταγωνιστικό κόσμο, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί», ανέφερε το μήνυμα του Μασκ. «Αυτό θα σημαίνει πολλές ώρες σε υψηλή ένταση. Μόνο εξαιρετικές επιδόσεις θα αποτελούν επιτυχή βαθμό» ξεκαθάρισε ο μεγιστάνας.

Ο Μασκ εξήγησε ότι το Twitter θα λειτουργεί «πολύ περισσότερο με γνώμονα τον κώδικα» υπό την ηγεσία του, προσθέτοντας ότι «αυτοί που γράφουν εξαιρετικό κώδικα θα αποτελούν την πλειοψηφία της ομάδας μας και θα έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή».

(Skai, dailymail – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί