Αύξηση στις παραγγελίες μηχανολογικού εξοπλισμού από Ιαπωνία

Οι παραγγελίες μηχανολογικού εξοπλισμού στο βασικό βιομηχανικό πυρήνα της Ιαπωνίας αυξήθηκαν το Φεβρουάριο, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο, σύμφωνα με κυβερνητική αναφορά στο Τόκιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι παραγγελίες εκτός των πλοίων και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (εξαιτίας της αστάθειας τους) αυξήθηκαν κατά 2,3% το Φεβρουάριο. Επρόκειτο για το δεύτερο μήνα, κατά τον οποίο […]

Οι παραγγελίες μηχανολογικού εξοπλισμού στο βασικό βιομηχανικό πυρήνα της Ιαπωνίας αυξήθηκαν το Φεβρουάριο, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο, σύμφωνα με κυβερνητική αναφορά στο Τόκιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι παραγγελίες εκτός των πλοίων και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (εξαιτίας της αστάθειας τους) αυξήθηκαν κατά 2,3% το Φεβρουάριο.

Επρόκειτο για το δεύτερο μήνα, κατά τον οποίο οι παραγγελίες κατέγραψαν αύξηση.

Το οικονομικό ύψος των παραγγελιών έφτασε στα 858,48 δισεκατομμύρια γεν (7,88 δισεκατομμύρια δολάρια) κατά την αναφερόμενη χρονική περίοδο, ενώ οι χαμηλές παραγγελίες για τους τομείς του σιδήρου και του χάλυβα, αντισταθμίστηκαν από τη ζήτηση για μηχανήματα κατασκευών, αλλά και για υπολογιστές.

amna/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί