• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αποκαλυπτήρια για γνωστό πολεμικό παιχνίδι με θέμα τον Ψυχρό Πόλεμο και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτήρια για γνωστό πολεμικό παιχνίδι με θέμα τον Ψυχρό Πόλεμο και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ήδη πάταγο ανάμεσα στους gamers!

Με νέο trailer η Activision αποκαλύπτει όλα όσα θα περιέχει το νέο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty. Οπως ήταν αναμενόμενο θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στο Black Ops Cold War, με την πιο σημαντική να είναι η απουσία specialists που εμφανίζονται στα δύο τελευταία παιχνίδια Black Ops. Ωστόσο, wildcards και scorestreaks θα εμφανίζονται στο παιχνίδι, καθώς και Field Upgrades όπως το Field Mic και το Jammer.

Νέα modes, όπως τα VIP Escort, Combined Arms και Fireteam το οποίο προσφέρει μάχες 12v12 και 40 παικτών, έρχονται για να συναρπάσουν το κοινό, μαζί με τα υπόλοιπα κλασσικά, Team Deathmatch, Search & Destroy, Domination και Kill Confirmed. Μάλιστα, και το λατρεμένο Control mode του Black Ops 4 θα επιστρέψει στο Cold War.

Επιπλέον, το Cold War θα επαναφέρει και το mini-map που είχαν παραδοσιακά τα Call of Duty που δείχνει όλους τους αντίπαλους παίκτες όταν πυροβολούν ως κόκκινες τελείες. Το multiplayer ετοιμάζει να ταξιδέψει τους φίλους της σειράς στο 1980 στην έρημο της Ανγκόλα (Όνομα χάρτη: Satellite), στις παγωμένες λίμνες του Ουζμπεκιστάν (Crossroads), στους δρόμους του South Beach (Μαϊάμι), στα παγωμένα νερά του Βόρειου Ατλαντικού (Armada), μέχρι και στον πυρήνα του U.S.S.R. (Moscow). Φυσικά, αυτοί οι πέντε χάρτες είναι μόλις ένα μικρό δείγμα από το σύνολο που θα υπάρχει στο τελικό παιχνίδι.

Οσον αφορά τα νέα γραφικά, αυτά θα αφήσουν με ανοικτό το στόμα τους παίκτες, καθώς ο τίτλος ενσωματώνει μια νέα μηχανή ήχου που θα συνεισφέρει σημαντικά στην κατανόηση και στην διάκριση των εχθρικών και των φιλικών πυροβολισμών, δίνοντας στους παίκτες καλύτερη αίσθηση του τι τους πυροβολεί μέσω τρισδιάστατου και κατευθυντικού ήχου.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στα όπλα, καθώς όσοι θέλουν να πειραματιστούν, η επιλογή του Gunsmith επιστρέφει ακόμα καλύτερο. Κάθε κύριο όπλο μπορεί να προσαρμοστεί με έως και 54 attachments σε οκτώ διαφορετικές θέσεις. Ομοίως, και τα Scorestreaks επιστρέφουν και δεν θα χάνονται στον θάνατο, αλλά θα έχουν cooldown για να αποφευχθεί το spamming.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα είναι, αναμενόμενα, cross-platform παιχνίδι, αλλά και cross-generation αυτή τη φορά. Δηλαδή παίκτες στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X θα μπορούν να παίζουν μαζί.

(gazzetta – φωτο:screenshot)