Άλλη μια εταιρεία επιλέγει να καταφύγει στην τεχνητή νοημοσύνη και συγκεκριμένα στην δημιουργία chatbot, μετά την «έκρηξη» που έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα το ChatGPT.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης Snap Inc (SNAP.N) δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι αναπτύσσει μια πειραματική λειτουργία chatbot που λειτουργεί με την τεχνολογία GPT της OpenAI για ορισμένους χρήστες της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων φωτογραφιών Snapchat.
Το chatbot, που ονομάζεται My AI, θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της premium συνδρομής Snapchat+ της Snap, ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στο blog της. Το My AI εκπαιδεύτηκε να έχει έναν διασκεδαστικό και ανάλαφρο τόνο και θα είναι σε θέση να προσφέρει δημιουργικές ιδέες, όπως πιθανά δώρα για τα γενέθλια ενός φίλου ή να γράψει ένα ποίημα για ένα συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε ο Snap.
(naftemporiki. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Ιταλία στέλνει… φρεγάτα για την προστασία των πολιτών της
- Υπ. Μετανάστευσης για Παλαιστίνιο που τρομοκρατούσε πολίτες: «Εξετάζεται η ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας»
- Μετά τους Γάλλους, οι Γερμανοί: «Ζούμε από τις πιο δύσκολες φάσεις της ιστορίας μας»
- «Καμπανάκι» ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς: «Η UEFA είναι αυστηρή σε θέματα πολιτικών μηνυμάτων»
- Χρυσοχοΐδης για τους οικισμούς Ρομά: «Αρχικά 70 νέοι αστυφύλακες θα ενισχύσουν την αστυνόμευση»
- Νέο «καραβάνι» δεκάδων αλλοδαπών νότια της Κρήτης
- Ελεύθερος ο άνδρας που έσφαξε ως θυσία αρνί στο Σέιχ Σου
- Δένδιας: Ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο το Πολεμικό μας Ναυτικό με την προμήθεια τέταρτης φρεγάτας Belharra
- Στην νέα ψηφιακή εποχή μπαίνει και η Βουλή! Τι ακριβώς συνέβη
- Σαρώνει ο υπερτυφώνας Ραγκάσα – Συγκλονιστικό βίντεο με χείμαρρο να σπάει τζαμαρία ξενοδοχείου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΠΑΝΙ

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
