Μακάρι να ήταν ψέμα: Η Ιαπωνία ετοιμάζει το απόλυτο ΟΠΛΟ!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο el, βλέπουμε τα πρώτα βήματα ενός περίεργου «πολέμου» σε πολλά εισαγωγικά.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα πεδία των μαχών αλλά και για τις κούρσες των στρατιωτικών εξοπλισμών. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, τουλάχιστον για τις ανεπτυγμένες χώρες. Ρωσία- Ηνωμένες Πολιτείες-Κίνα-Ιαπωνία, είναι οι χώρες που πρωτοπορούν στον τομέα της διαστημικής στρατιωτικής τεχνολογίας.

Η Ιαπωνία είναι κοντά στο να εκτοξεύσει έναν δορυφόρο-ασπίδα, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να κάνει τους αντίπαλους δορυφόρους να χάνουν την πορεία τους αλλά και την επικοινωνία τους με την Γη. Το πώς θα το καταφέρουν αυτό, δεν το είπαν. Το όπλο αυτό είναι τρομακτικό, καθώς οι σύγχρονες επικοινωνίες είναι βασισμένες στους δορυφόρους.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα, η κυβέρνηση θα λάβει την απόφασή της το 2020. Ο δολοφόνος των δορυφόρων έρχεται ως απάντηση σε αντίστοιχα αμερικανικά, ρωσικά και κινεζικά διαστημικά όπλα.

Οι κούρσες των εξοπλιστικών έχουν ξεφύγει από τα στενά όρια της Γης!

Θα «πάθετε πλάκα»: Οι Κινέζοι θορύβησαν τους Ιάπωνες, καθώς υπάρχει η φήμη ότι δημιούργησαν δορυφόρο ο οποίος έχει ένα ρομποτικό χέρι το οποίο καταστρέφει τους εχθρικούς δορυφόρους.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι εμείς ακόμα συζητάμε για το αν θα απαντήσουμε στις παράνομες γεωτρήσεις που κάνει η ….Τουρκία, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Συνεχίζουμε: Ο Γ’Παγκόσμιος Πόλεμος αν γίνει (μακάρι όχι), ίσως ξεφύγει από την Γη. Τα διαστημικά στρατιωτικά όπλα υπάρχουν και εμείς ξέρουμε λίγα πράγματα για αυτά. Το τι υπάρχει και απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, θα το διαπιστώσουμε (ελπίζουμε όχι κατά την διάρκεια ενός καταστροφικού πολέμου).

Το άρθρο που διαβάσατε δυστυχώς δεν είναι θεωρητικό. Πολλά έκανε ο άνθρωπος μέχρι στιγμής.

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •