Ψηφιακό άνοιγμα της 129ης διοργάνωσης της έκθεσης εισαγωγών και εξαγωγών στην Κίνα- Ποιο ρεκόρ καταγράφει φέτος, vid

Η 129η διοργάνωση της έκθεσης εισαγωγών και εξαγωγών, που είναι γνωστή και ως Canton Fair, άνοιξε από χθες διαδικτυακά τις πύλες της, καταγράφοντας ρεκόρ, στον αριθμό των εκθεμάτων.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στην ψηφιακή εκθεσιακή διοργάνωση παρουσιάζουν 2,7 εκατομμύρια εκθέματα, τα οποία, είναι περισσότερα κατά 230.000 εκθέματα, σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση, όπως δήλωσε ο Σου Μπινγκ, εκπρόσωπος της έκθεσης.

Η δεκαήμερη έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 24η Απριλίου και είναι η τρίτη φορά που διοργανώνεται ψηφιακά, μετά από δύο διαδικτυακές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2020.

Οι διοργανωτές προετοίμασαν περίπου 60.000 ψηφιακά εκθεσιακά περίπτερα, με τη συμμετοχή περίπου 26.000 εκθετών από το εσωτερικό και το εξωτερικό της Κίνας, όπως δήλωσε ο Σου.

Το τμήμα των εισαγωγών διατηρεί το μέγεθος του, φιλοξενώντας 340 εταιρίες από 28 χώρες και περιοχές.

Στην αναφερόμενη ψηφιακή εκθεσιακή διοργάνωση παρουσιάζονται 820.000 νέα προϊόντα, περίπου 90.000 περισσότερα από την τελευταία έκθεση.

Οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν 137 παρουσιάσεις νέων προϊόντων από 85 σημαντικές εταιρίες μέσω φωτογραφιών, βίντεο, αλλά και τρισδιάστατων τεχνολογιών (3D), όπως και τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας (VR).

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί