Προβλήματα σύνδεσης για το gmail σε όλον τον κόσμο σήμερα

Σύμφωνα και με τον ιστότοπο DownDetector

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα σήμερα το πρωί με διακοπές λειτουργίας.


Χρήστες του Gmail ανά τον κόσμο αντιμετωπίζουν, από νωρίς το πρωί, προβλήματα πρόσβασης στη συγκεκριμένη εφαρμογή της Google για email. Σε πολλούς λογαριασμούς εμφανίζονται μηνύματα για βλάβη (error) όταν οι χρήστες προσπαθούν να ανανεώσουν τη σελίδα τους ή να εισέλθουν σε αυτήν.

Ο ιστότοπος DownDetector άρχισε να εντοπίζει σχετικά προβλήματα στις 10:44 το πρωί ώρα Ελλάδος.
 

Ο ιστότοπος τεχνολογίας TechRadar αναφέρει σχετικά «Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα ακριβή προβλήματα του Gmail, αλλά η ομάδα του TechRadar Pro δεν μπορεί να συνδεθεί στους λογαριασμούς μας, με τις συνήθεις μεθόδους ελέγχου ταυτότητας ασφαλείας 2FA να εκτελούνται πολύ αργά. Η αποστολή ειδοποιήσεων 2FA σε μια φορητή συσκευή χρειάστηκε πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο και σε ορισμένες περιπτώσεις οδήγησε σε σφάλμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συνδεθούμε καθώς οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα συνδέονται για την εργάσιμη ημέρα τους».

Επί του παρόντος, ο επίσημος πίνακας ελέγχου του Google Workspace αναφέρει όλα τα συστήματα ως λειτουργικά και η εταιρεία δήλωσε στο Twitter ότι δεν έχει δει κανένα πρόβλημα. Ορισμένοι χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει το Twitter για να παραπονεθούν ότι οι σελίδες επαγγελματικών προφίλ φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί, ενώ άλλοι λένε ότι δεν μπορούν να έχουν καθόλου πρόσβαση στις υπηρεσίες Gmail.

(athensvoice. gr / photo: unsplash)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.