H εταιρεία Orbital Assembly Corporation (OAC) που το αναπτύσσει, υπολογίζει να είναι έτοιμο μέχρι το 2027.
Ένα ανάλογο project είχε οραματιστεί το 2018 και μια άλλη εταιρεία, η Οrion Span, αλλά η ιδέα της ΟΑC είναι διαφορετική, αφού ο σταθμός Voyager Class, που σχεδιάζει θα μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα και εκτός από τα δωμάτια του διαστημικού ξενοδοχείου θα διαθέτει εστιατόρια, κινηματογράφο μπαρ και σπα.
Ο διαστημικός αυτός σταθμός θα είναι ένας τεράστιος περιστρεφόμενος κύκλος, που θα παράγει επίπεδα βαρύτητας παρόμοια με εκείνα στην επιφάνεια της Σελήνης. Το διαστημικό ξενοδοχείο θα προσφέρει παροχές που παραπέμπουν σε κρουαζιερόπλοιο, ενώ θα διαθέτει και ακάτους προσαρμοσμένες στο εξωτερικό περίβλημα του δακτυλίου, ορισμένες εκ των οποίων θα μπορούσαν να πουληθούν στη NASA ή την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) για διαστημικές έρευνες.
Αν και η OAC δεν αποκάλυψε το κόστος κατασκευής του σταθμού ή της διανυκτέρευσης στο διαστημικό ξενοδοχείο, η ίδια λέει ότι περιορίζεται ολοένα και περισσότερο το κόστος κατασκευής λόγω των επαναχρησιμοποιημένων οχημάτων εκτόξευσης, όπως το SpaceX Falcon 9, ή το μελλοντικό Starship.
iefimerida/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσία-ΗΠΑ: Μία πρόταση που δεν θέλουν ούτε να ακούν οι διεθνιστές – Video
- CSTO – Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι Ρώσοι!
- Τραμπ: Θα υπάρξουν σοβαρά αντίποινα κατά του ISIS αν δεχθούμε ξανά επίθεση
- Τσατραφύλλιας: “Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας…”, θα καθορίσει τον καιρό τα Χριστούγεννα
- Εν κινήσει ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες – Σώος βγήκε από το όχημα ο οδηγός, vid
- Συρία: Επίθεση του ISIS με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες, vid
- Αποκρυπτογραφήθηκε κώδικας χιλιετιών: Ερευνητής έλυσε το μυστήριο της γραφής των Χειρόγραφων της Νεκράς Θάλασσας
- Συνομιλίες στο… «πόδι» με τον Τούρκο ΥΠΕΞ είχε ο Πούτιν, vid
- Για επίθεση σε ακόμα ένα τουρκικών συμφερόντων πλοίο μιλούν οι Ουκρανοί, vid
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ









