• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πώς μπορείτε να βρείτε το προφίλ κάποιου στα social media σύμφωνα με ειδικό

Πώς μπορείτε να βρείτε το προφίλ κάποιου στα social media σύμφωνα με ειδικό

social media
Εκατομμύρια άνθρωποι διατηρούν τουλάχιστον ένα προφίλ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ένας ειδικός αποκαλύπτει πώς μπορούμε να το βρούμε τον λογαριασμό του ατόμου που ψάχνουμε με ελάχιστα στοιχεία.


Ο Πάβελ Μιασοέντοφ, συνεργάτης και διευθυντής της Intellectual Reserve, ανέφερε στο «Prime» πώς μπορεί κάποιος να βρει τους λογαριασμούς ενός ατόμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ειδικό, αυτό απαιτεί μόλις ελάχιστες πληροφορίες όπως το όνομα, το επώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, την πόλη διαμονής και μια φωτογραφία.

Ειδικότερα, ο Μιασοέντοφ τόνισε το εξής:

«Εάν υπάρχει φωτογραφία ενός ατόμου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση εικόνων, μια τέτοια υπηρεσία, για παράδειγμα, παρέχεται από την Google. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν επιτυχημένες εικόνες ταυτόχρονα σε πολλά social media είτε ως ένα avatar, είτε σε έναν φάκελο με φωτογραφίες».
Ως εκ τούτου, μπορείτε να βρείτε μεμιάς πολλά προφίλ ενός ατόμου στα social media, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί -σύμφωνα με τον ειδικό- ακόμα και εάν γνωρίζετε ανθρώπους από τον κοινωνικό του κύκλο.

sputnik/ photo unsplash