Στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο CEO της εταιρείας, Tomohiro Fukuzawa, ανέφερε ότι στόχος είναι το SD-03 να βγει στην παραγωγή.
O Tomohiro Fukuzawa υποστηρίζει πως η εταιρεία οραματίζεται μία κοινωνία όπου «τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα είναι προσβάσιμα και εξυπηρετικά μέσα μεταφοράς», και οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν ασφαλή και άνετο νέο τρόπο ζωής. Το SD-03 είναι το μικρότερο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, που απογειώνεται και προσγειώνεται καθέτως, σύμφωνα με την εταιρεία του και καταλαμβάνει τόσο χώρο όσο δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Έχει οκτώ κινητήρες όπου το καθιστούν ασφαλές σε έκτακτες περιπτώσεις.
Η Sky Drive Inc. φιλοδοξεί ότι το ιπτάμενο αυτοκίνητο θα γίνει κομμάτι της καθημερινής ζωής. Περισσότερες πτήσεις, υπό διαφορετικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Η εταιρεία ευελπιστεί πως το όχημα θα βγει στην παραγωγή το 2023.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φαντασμαγορικά σόου αποκλειστικά από drones, vid
- Φιγούρες φυσικού μεγέθους φέρνουν τον Μ. Αλέξανδρο στο σήμερα στο Ωραιόκαστρο, vid
- Παπαστεργίου: Κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας του, απολαμβάνει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στη νέα ψηφιακή εποχή
- Γνωρίστε το Δελφίνι του Κόμερσον, το “Panda” του ωκεανού! ΒΙΝΤΕΟ
- Λύση στο Αιγαίο «όσο είναι στην εξουσία ο Μητσοτάκης» θέλουν οι Τούρκοι
- Στο Λουξεμβούργο σήμερα ο Γ. Γεραπετρίτης – Αύριο θα συναντηθεί με ΥΠΕΞ Τουρκίας, Ουκρανίας και Αρμενίας
- Η Ελλάδα στο διεθνές επίκεντρο της μεσογειακής διατροφής
- Αυτό είναι το σούπερ – όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και ζάχαρο
- Χανιά: Εγκαινιάστηκε το πρώτο δημοτικό κολυμβητήριο
- OpenBusiness: Ποιές επιχειρήσεις υποχρεούνται να ολοκλήρώσουν την απογραφή τους μέχρι τις 31/12;
Κύρια Θέματα

















