Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία αποκάλυψε ότι το κομμάτι τεχνολογίας των 600 λιβρών – παρόμοιο με αυτόματο μηχάνημα αυτόματης πώλησης – θα εισέλθει ξανά στην ατμόσφαιρα της Γης στις 9.30 μ.μ. ET, με το μεγαλύτερο μέρος της να καίγεται στον ουρανό.
Αλλά ορισμένα εξαρτήματα θα επιβιώσουν κατά την κάθοδο και η NASA προειδοποιεί «ο κίνδυνος να προκληθεί βλάβη σε οποιονδήποτε είναι… ένας στους 2.467».
Το πού ακριβώς θα είναι η ζώνη πρόσκρουσης παραμένει ασαφές, καθώς η NASA θα πρέπει να μοιραστεί ενημερώσεις σχετικά με το σκάφος μετά τη συντριβή του πίσω στη Γη.
Το Reuven Ramaty High Energy Solar Spectroscopic Imager (RHESSI) είχε επιφορτιστεί με την παρατήρηση ηλιακών εκλάμψεων προτού παροπλιστεί το 2018, αφού η NASA απέτυχε να επικοινωνήσει μαζί του.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος αποσυρμένος δορυφόρος της NASA που θα πέσει στη Γη φέτος. Το προηγούμενο ήταν ένα μηχάνημα 5.400 λιβρών που έπεσε τον Ιανουάριο.
(photo: pixbaay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κίνα: Το πρώτο εθνικό πλαίσιο ρυθμιστικών κανόνων για τα ανθρωποειδή είναι γεγονός
- Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο Καστελλόριζο
- Τραγωδία στην Ομόνοια – Νεκρός Γάλλος μαθητής που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Ο Τραμπ θα ασχοληθεί με την Κούβα αφότου τελειώσει με το Ιράν
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 6 και 7 Μαρτίου λόγω εργασιών
- «Η ανάπτυξη χερσαίων μονάδων στο Ιράν θα ήταν χάσιμο χρόνου», λέει τώρα ο Τραμπ
- Ο Τραμπ συνάντησε τον Μέσι στον Λευκό Οίκο: Η επική ατάκα και…ο Ρονάλντο! ΒΙΝΤΕΟ
- Πλοίο μεταφοράς ιρανικών drones χτύπησαν οι ΗΠΑ, vid
- Οι ΗΠΑ και η Βενεζουέλα συμφώνησαν να αποκαταστήσουν τις διπλωματικές σχέσεις τους
- Η Κίνα κατάρτισε το πρώτο πλαίσιο ρυθμιστικών κανόνων για τα ανθρωποειδή ρομπότ









