Είναι μουσικός στο επάγγελμα και… στο μεσοδιάστημα, έκανε μία προσομοίωση προσελήνωσης στη Γη.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ίδιος είπε ότι έχει αεροδιαστημική εταιρεία και διευκρίνισε: «Ξεκίνησα να δουλεύω με τη NASA το 2017 με το ρόβερ Perseverance του Άρη. Στείλαμε ένα μικρόφωνο στον Άρη. Ήταν ένας συνδυασμός ηχητικού σχεδιασμού και διαστήματος. Αυτό το καινούριο πρότζεκτ στο οποίο δουλεύουμε είναι μία ιδέα που μας ήρθε πριν από 3 χρόνια. Να απαθανατίσουμε την προσεδάφιση ενός πυραύλου στη Σελήνη ή στον Άρη από το έδαφος παίρνεις μία κάμερα, την πετάς από τον πύραυλο και έτσι βιντεοσκοπείς την προσεδάφιση από μακρινή απόσταση».
Όπως είπε ο ίδιος, «η πρώτη μη επανδρωμένη αποστολή της Nasa στη Σελήνη θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο. Ελπίζω ότι θα στείλουμε ανθρώπους στη Σελήνη. Μέχρι πρότινος το χρονοδιάγραμμα ήταν το 2024 αλλά τώρα μετακινήθηκε το 2025».
newsit/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Είστε η αιτία που συνεχίζω”: Ο Γονίδης ετοιμάζει νέο τραγούδι και μας δίνει μια πρώτη γεύση, vid
- Με μεγάλη προσοχή θα ακούσουν τον Τραμπ που θα μιλήσει στην ετήσια σύνοδο του Νταβός
- Σε «ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το blackout σε συχνότητες του FIR Αθηνών – Τι αναφέρει το πόρισμα
- Έπαιζε για 20 χρόνια τα ίδια νούμερα στο λόττο και κέρδισε πάνω από 32 εκατ. ευρώ: “Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια”
- Σοκ για 13χρονη στην Πετρούπολη: 31χρονος προσπάθησε να τη βιάσει και να τη ληστέψει – Πώς γλίτωσε
- Χατζηδάκης: «Είμαστε δημοκρατία, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι του κατεβαίνει»
- Σοκ στην Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς- Επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Αύριο Τετάρτη νέα σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών
- Οι ΗΠΑ παρέδωσαν στρατιωτικό υλικό στη Νιγηρία για στήριξη στον αγώνα της χώρας κατά των τζιχαντιστών
- Τα 9 «βαρίδια» που χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου τη νέα χρονιά









