Μια εικονική περιήγηση τους Δελφούς θα σας πάει αλλού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εικονική περιήγηση στους Δελφούς μπορούμε να κάνουμε μέσα από το κανάλι vvarvari στο youtube. Πώς θα σας φαινόταν ένας περίπατος στους Δελφούς του 5ου αιώνα π.Χ.; Δεν θα ήταν εξαιρετική ιδέα να ξεκινήσετε τη βόλτα σας από την Κασταλία Πηγή, να περάσετε δίπλα από τον επιβλητικό Ταύρο των Κερκυραίων, πολυάριθμους Θησαυρούς και την Σφίγγα […]

Μια εικονική περιήγηση στους Δελφούς

μπορούμε να κάνουμε μέσα από το κανάλι vvarvari στο youtube. Πώς θα σας φαινόταν ένας περίπατος στους Δελφούς του 5ου αιώνα π.Χ.; Δεν θα ήταν εξαιρετική ιδέα να ξεκινήσετε τη βόλτα σας από την Κασταλία Πηγή, να περάσετε δίπλα από τον επιβλητικό Ταύρο των Κερκυραίων, πολυάριθμους Θησαυρούς και την Σφίγγα των Ναξίων, και να καταλήξετε στο Ιερό του Απόλλωνα, τον Ηνίοχο και το Θέατρο;

Και όλα αυτά στην εποχή του Πελοποννησιακού Πολέμου, με τους επισκέπτες, αλλά και τους κατοίκους, των Δελφών να περιδιαβαίνουν, να προσεύχονται και να δραστηριοποιούνται γύρω σας.

Στο παρόν βίντεο, παρουσιάζονται η Κασταλία Κρήνη και η Ιερά Οδός από την είσοδο στο χώρο των Δελφών, μέχρι και τη Στοά των Αθηναίων. Η παρουσίαση γίνεται με τη βοήθεια του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin’s Creed Odyssey (και του mode Discovery Tour, Ancient Greece) της Ubisoft.

Το βίντεο είναι εναρμονισμένο με τη διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Α΄ Γυμνασίου.

Στο παρακάτω βίντεο, παρουσιάζονται ο Ναός του Απόλλωνα, ο Ηνίοχος, το Αρχαίο Θέατρο και μια σειρά από άλλα μνημεία.

Η παρουσίαση γίνεται με τη βοήθεια του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin’s Creed Odyssey (και του mode Discovery Tour, Ancient Greece) της Ubisoft. Το βίντεο είναι εναρμονισμένο με τη διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Α΄ Γυμνασίου.

από το κανάλι vvarvari στο youtube / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί