Κορωνοϊός: Προβλήματα στο Netflix σε πολλές χώρες της Ευρώπης

Ο κορονοϊός φαίνεται πως προκάλεσε προβλήματα και στην ψηφιακή πλατφόρμα Netflix, στην Ευρώπη, μιας και εδώ και μερικές ώρες αρκετοί χρήστες δεν είναι σε θέση να μπουν στον ιστότοπο του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον βρετανικό Independent, οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα ενώ επιχειρούσαν να περιηγηθούν στον ιστότοπο της πλατφόρμας, αλλά και εκείνοι που […]

Ο κορονοϊός φαίνεται πως προκάλεσε προβλήματα και στην ψηφιακή πλατφόρμα Netflix, στην Ευρώπη, μιας και εδώ και μερικές ώρες αρκετοί χρήστες δεν είναι σε θέση να μπουν στον ιστότοπο του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον βρετανικό Independent, οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα ενώ επιχειρούσαν να περιηγηθούν στον ιστότοπο της πλατφόρμας, αλλά και εκείνοι που έκαναν χρήση της εφαρμογής.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ανάλογα προβλήματα στην Ελλάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η δημοφιλής πλατφόρμα ψηφιακού περιεχομένου ανακοινωσε ότι πρόκειται να υποβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων προγραμμάτων της, για να συμβάλλει στη μη υπερφόρτωση του Διαδικτύου από τον αυξημένο αριθμό των χρηστών, λόγω πανδημίας COVID-19.

sputniknews.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί