Ιδού: Ρομπότ AI ως «πειραματικός» Διευθύνων Σύμβουλος

Απλά διαβάστε

Μια εταιρεία που παράγει ποτό για την Πολωνία παρουσίασε το πρώτο παγκοσμίως ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης ως «πειραματικό» διευθύνοντα σύμβουλο, αναφέρει το Reuters .

Η εταιρεία, Dictador, είπε ότι η τεχνολογία που ονομάζεται Mika είναι ακόμα υπό δοκιμασία, αλλά θα οδηγήσει την ανάπτυξη της εταιρείας σε ό,τι αναφορά την επικοινωνία ή ακόμη και τον σχεδιασμό στρατηγικής.

Η Mika είπε ότι φέρνει κάτι στην δουλειά που ένας άνθρωπος δεν μπορεί:

«Η διαδικασία λήψης αποφάσεών μου βασίζεται σε εκτεταμένη ανάλυση δεδομένων και στην ευθυγράμμιση με τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας. Προσωπική μεροληψία δεν υπάρχει, ώστε να διασφαλιστούν αμερόληπτες και στρατηγικές επιλογές που δίνουν προτεραιότητα στο καλύτερο συμφέρον του οργανισμού».

Ο Πρόεδρος της Dictador Europe Marek Szoldrowski επιβεβαίωσε ότι η Mika είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και πρόσθεσε ότι οι δυνατότητες που βασίζονται σε δεδομένα και άλλα πράγματα που φέρνει στην εταιρεία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς.

Είπε ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τα ανθρώπινα στελέχη, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να την αγνοήσει.

Δείτε ΕΔΩ!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί