Η αλλαγή που φέρνει το TikTok στα βίντεο

Η αλλαγή στη διάρκεια.

Το TikTok ανακοίνωσε ότι αυξάνει τη χρονική διάρκεια των βίντεο που θα μπορούν να ανεβάσουν οι χρήστες της πλατφόρμας.

Τις επόμενες εβδομάδες, η εφαρμογή θα λανσάρει μία επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν βίντεο με διάρκεια έως τρία λεπτά. Αυτή τη στιγμή το TikTok επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν σύντομα βίντεο, με διάρκεια έως 60 δευτερόλεπτα και να προσθέτουν ειδικά εφέ όπως και soundtrack.

«Τις επόμενες εβδομάδες, θα λανσάρουμε μία επιλογή για τη δημιουργία βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας για όλους στο TikTok, δίνοντας στην παγκόσμια κοινότητά μας την ευελιξία να βιντεοσκοπήσει, να ανεβάσει και να επεξεργαστεί βίντεο με διάρκεια έως τρία λεπτά», ανέφερε η πλατφόρμα σε ανάρτηση σε blog.

Όταν αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη, οι χρήστες του TikTok θα λάβουν ειδοποίηση που θα τους ενημερώνει ότι θα μπορούν να ανεβάσουν μεγαλύτερα βίντεο. Η αλλαγή έγινε επειδή συχνά χρήστες δήλωναν ότι «θα τους άρεσε να έχουν λίγο περισσότερο χρόνο», σύμφωνα με την εφαρμογή.

«Έπειτα από τους τρόπους με τους οποίους η κοινότητά μας επαναπροσδιόρισε την έκφραση σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, με ενθουσιασμό περιμένουμε να δούμε πώς οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να διασκεδάζουν και να εμπνέουν με λίγα περισσότερα δευτερόλεπτα και έναν ολόκληρο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων», ανέφερε ακόμη το TikTok.

lifo/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί