Η ιδρύτρια της Bumble, Whitney Wolfe Herd — η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου — αναφέρθηκε πρόσφατα στο πώς η εφαρμογή γνωριμιών θα αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη.
Αποκάλυψε ότι η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία για να βοηθήσει τους singles που ψάχνουν να περιορίσουν τις προτιμήσεις τους και όχι μόνο να βελτιώσει το φλερτ των ανθρώπων, αλλά και να το κάνει για αυτούς.
«Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με 600 άτομα. Θα σαρώσει όλο το Σαν Φρανσίσκο για σένα και θα σου πει: “Αυτοί είναι οι τρεις άνθρωποι που πραγματικά πρέπει να συναντήσεις”. Αυτή είναι η δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης όταν αξιοποιηθεί σωστά.», δήλωσε η Χερντ.
Η Bumble ελπίζει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν περισσότερα συμβατά ταίρια, αλλά και να διεξάγοντας καλύτερες συζητήσεις όταν το κάνουν.
«Θα μπορούσες να μοιραστείς τις ανασφάλειές σου [με τον υπάλληλο υποδοχής γνωριμιών]», εξήγησε η Wolfe Herd. «“Μόλις βγήκα από έναν χωρισμό. Έχω προβλήματα δέσμευσης”. Και αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σε έναν καλύτερο τρόπο σκέψης για τον εαυτό σου. Και στη συνέχεια θα μπορούσε να σου δώσει παραγωγικές συμβουλές για την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους».
Η Bumble, η οποία αρχικά αναστάτωσε τον χώρο των γνωριμιών, καθιστώντας την πρώτη εφαρμογή που επέτρεπε μόνο στις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση, κάνει ενημερώσεις για να βοηθήσει τους χρήστες που αναζητούν ραντεβού στον φαινομενικά ζοφερό χώρο των γνωριμιών.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιά η μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ εν μέσω «οικονομικού στραγγαλισμού»
- Οι Rolling Stones ακυρώνουν τα σχέδια για περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη το 2026
- «Ήρθε η ώρα να εξεταστεί μια γυναίκα για τη θέση του Γ.Γ. του ΟΗΕ»
- Σαν σήμερα 17 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ο Τραμπ επέκτεινε την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ στους πολίτες ακόμη 7 χωρών
- ΗΠΑ: Δεν γίνεται να ενταχθεί η Τουρκία στο πρόγραμμα των F-35 όσο έχει τους ρωσικούς S-400
- Ποιά είναι τα 6 μέτρα για το στεγαστικό που ανακοινώθηκαν από τη Βουλή
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Δεκεμβρίου
- Εντείνει την οικονομική πίεση στην Βενεζουέλα ο Τραμπ – Τι έβαλε στο στόχαστρο
- «Πράσινο» φιάσκο; Εγκαταλείπουν στην Ε.Ε. την απαγόρευση των βενζινοκίνητων οχημάτων
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΠΙΤΙΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ









