Niantic, η εταιρεία πίσω από το ιδιαίτερα πετυχημένο Pokémon Go, συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία της με την Nintendo και να δημιουργήσει τα επόμενα games της εταιρείας στην κατηγορία της επαυξημένης πραγματικότητας.
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν παιχνίδια που συνδυάζουν την εικόνα του πραγματικού κόσμου, φέρνοντας εικονικά πάνω της χαρακτήρες και στοιχεία του περιβάλλοντος.
Nintendo και Niantic ανακοίνωσαν πως η νέα σελίδα στη συνεργασία τους θα ξεκινήσει με ένα AR game γύρω από τα δημοφιλή Pikmin και πως η κυκλοφορία του προγραμματίζεται για αργότερα μέσα στο 2021.
Το παιχνίδι θα ετοιμαστεί από το studio της Niantic στο Tokyo και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε και κάποια πρώτη εικόνα για το πως θα δείχνει και τι ακριβώς θα προσφέρει στους gamers.
«Pikmin όπως ποτέ στο παρελθόν»
Ο Shigeru Miyamoto, ο άνθρωπος πίσω από τα σημαντικότερα games της Nintendo δήλωσε πως «η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητα της Niantic θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε στους παίκτες τον κόσμο των Pikmin όπως ποτέ στο παρελθόν.
Θέλουμε να δώσουμε στην αγορά ένα παιχνίδι που δεν έχει εμφανιστεί ξανά και να κάνουμε τον κόσμο να περιπλανηθεί και να περπατήσει αρκετά».
Τα videogames Pikmin δίνουν στον παίκτη μια ομάδα μικρών τεράτων (Pikmin) για να τους αναθέσει διάφορες δουλειές, έτσι ώστε να τον βοηθήσουν να περάσει συγκεκριμένο αριθμό επιπέδων.
Το τελευταίο Pikmin videogame που κυκλοφόρησε ήταν το Pikmin 3 Deluxe για το Nintendo Switch.
reader/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποκαλύψεις Κένεντι που πέρασαν στα «ψιλά» για την πανδημία που έστησαν, video
- Ποιοί είναι οι «τερμίτες» της Ευρώπης! Τι σχεδιάζουν αυτή την φορά;
- Η συγκίνηση του «Greek Freak» – «Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου» – ΦΩΤΟ, vid
- Συγχαρητήρια Σ. Φάμμελου στην Εθνική Μπάσκετ: “Το χάλκινο μετάλλιο μας γεμίζει περηφάνια”
- Συγχαρητήρια Κ. Τασούλα στην εθνική μπάσκετ: “Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με ψυχή και ταλέντο”
- Τα δάκρυα του αρχηγού της Εθνικής Κώστα Παπανικολάου, vid
- Οι παίκτες της Εθνικής μας υπερήφανοι φόρεσαν τα μετάλλιά τους! ΦΩΤΟ
- Ν. Ανδρουλάκης για Εθνική μπάσκετ: Μας κάνατε περήφανους
- “Ψηλά η γαλανόλευκη”: Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στην εθνική για το χάλκινο μετάλλιο
- «Χάλκινη» η Εθνική μας στο Eurobasket! Στο βάθρο μετά από 16 χρόνια
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
