Το Twitter ξεκίνησε τη νέα υπηρεσία του επί πληρωμή, με την ονομασία Twitter Blue, κάνοντας την αρχή από την Αυστραλία και τον Καναδά.
Η περιορισμένη υλοποίηση σχεδιάστηκε για να αποκτήσει το Twitter «βαθύτερη κατανόηση» του τι ζητούν οι χρήστες, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για το πότε θα επεκταθεί σε άλλες χώρες.
Η νέα συνδρομητική υπηρεσία διαθέτει ορισμένες έξτρα δυνατότητες σε σχέση με τη δωρεάν έκδοση (η οποία παραμένει ως έχει), όπως τη δυνατότητα αναίρεσης ή διόρθωσης των μηνυμάτων του χρήστη (undo tweet) και φακέλους βιβλιοδεικτών, έτσι ώστε οι χρήστες να οργανώνουν πιο εύκολα τα μηνύματα που έχουν αποθηκεύσει και να τα βρίσκουν ταχύτερα.
Το “undo” θα δίνει στους χρήστες χρονικό περιθώριο 30 δευτερολέπτων να ξεγράψουν αυτό που μόλις έγραψαν, αν το μετάνιωσαν στο μεταξύ ή συνειδητοποίησαν ότι έγραψαν κάτι λάθος. Όταν περάσει το μισό λεπτό, το μήνυμα τους θα αναρτάται πλέον σε κοινή θέα. Θα υπάρχει επίσης μια επιπρόσθετη δυνατότητα πιο εύκολης ανάγνωσης (reader mode) μιας μακράς σειράς tweets.
Το Twitter Blue -στο οποίο θα προστεθούν και άλλες δυνατότητες τους επόμενους μήνες- θα κοστίζει 3,49 καναδικά δολάρια και 4,49 αυστραλιανά δολάρια το μήνα, ενώ αναμένεται να κοστίζει 2,99 δολάρια μηνιαίως στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Ρόιτερς και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης». Η αύξηση των χρηστών της πλατφόρμας έχει επιβραδυνθεί τα τελευταία χρόνια, συνεπώς μένει να φανεί κατά πόσο η -έστω προαιρετική- επιβολή συνδρομής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, θα έχει θετικό αντίκτυπο στα μεγέθη του Twitter.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









